پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

رئیس جمهور ۴ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد

رئیس جمهور در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ۴ قانون مصوب مجلس را برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مربوطه ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه انتخابات» و «قانون فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه شوراها و شهرداری‌ها» را برای اجرا به وزارت کشور، مجلس شورای اسلامی و معاونت حقوقی رئیس جمهور در حوزه نهاد ریاست جمهوری ابلاغ کرد.

رئیس جمهور همچنین «قانون فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ورزش» را نیز برای اجرا به وزارت ورزش و جوانان، مجلس شورای اسلامی و معاونت حقوقی رئیس جمهور در حوزه نهاد ریاست جمهوری ابلاغ کرد.

رئیسی همچنین «قانون اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز» را برای اجرا به ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حوزه نهاد ریاست جمهوری، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشور و وزارت دادگستری ابلاغ کرد.

کلمات کلیدی: رئیس جمهور
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده