عارف: دشمن بار دیگر توان خود را برابر ما امتحان کند، روسیاه می‌شود دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: پیشنهاد واردات یا کشت کنترل‌شده خشخاش بررسی می‌شود  سخنگوی سپاه: ایران فشار‌های ناشی از تحریم‌ها را پشت سر گذاشته است توافق دولت و مجلس برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی / حذف شرکت‌های واسط لاریجانی: آمریکایی‌ها فقط حرف از مذاکره می‌زنند کمیسیون امنیت ملی مجلس: پاسخ ایران به هر تجاوزی پشیمان‌کننده خواهد بود پزشکیان: آماده ارتقای سطح مبادلات تجاری با ترکیه هستیم پزشکیان: ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از مسیر دیپلماتیک است دیدار پزشکیان و پوتین در چین دیدار پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای پزشکیان: مقاومت مردم ایران گزینه نظامی را بی‌اثر می‌سازد عزیزی : حمله پهپادی اسرائیل به ایران از خاک آذربایجان بوده است وزیر دفاع: اعضای شانگهای باید امنیت اقتصادی و امنیتی منطقه را تامین کنند معاون پزشکیان: یکی از عوامل جاسوسی در کشور فیلترشکن ها بوده اند امضای اسناد اجلاس سران شانگهای توسط پزشکیان

از قیاسش خنده آمد خلق را …

«حسین شریعتمداری» در واکنش به ادعای برخی از مدعیان اصلاحات که در پی سخنان اخیر پمپئو درباره ایران، ابراز شد، نوشت: آقایان اگر در مقابل استدلال منطقی مخالفان پالرمو و CFT پاسخی دارند ارائه بدهند و اگر ندارند که تاکنون نداشته‌اند چرا آسمان و ریسمان می‌کنند و کلیات ابو‌البقاء می‌بافند؟!
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 08
کد خبر: ۱۲۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آقایان اگر در مقابل استدلال علمی و منطقی مخالفان دو کنوانسیون پالرمو و CFT که بارها به وضوح مطرح شده پاسخی دارند ارائه بدهند و اگر ندارند که تاکنون نداشته‌اند چرا آسمان و ریسمان می‌کنند و کلیات ابو‌البقاء می‌بافند؟!

 

«حسین شریعتمداری» در روزنامه «کیهان» و در واکنش به ادعای برخی از مدعیان اصلاحات که در پی سخنان اخیر وزیر خارجه آمریکا درباره ایران، ابراز شد، نوشت:

 

دیروز مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، سفره کثیف دل خود و دولت متبوع خویش را گشود و برخلاف آنچه تاکنون دولت آمریکا سعی در پنهان کردن آن داشت، با صراحت اعلام کرد که آمریکا به طور جدی خواستار پذیرش کنوانسیون پالرمو و CFT از جانب ایران است! پمپئو اعلام داشته است که « ایران بطور کامل نتوانسته است تعهدات خود ذیل برنامه اقدام FATF که در سال ۲۰۱۶ پذیرفته است را تکمیل کند. به عنوان بخشی از برنامه اقدام، ایران تعهد داده است که دو کنوانسیون پالرمو (مقابله با جرایم سازمان یافته فرا ملی) و کنوانسیون CFT (مقابله با تامین مالی تروریسم) را تصویب کند.


همانطور که ما از اصلی‌ترین کشور حامی تروریسم در جهان انتظار داشتیم، آنها تصمیم گرفته‌اند که این کار را انجام ندهند. امروز من از ایران می‌خواهم که هر دو معاهده را بدون تأخیر و بدون هیچگونه حق شرطی به تصویب برساند»!


اگرچه دیدگاه منتقدان درباره نتایج فاجعه‌بار پذیرش دو کنوانسیون پالرمو و CFT برای جمهوری اسلامی ایران به‌اندازه‌ای مستند و منطقی بوده است که کمترین تردیدی در آن امکان‌پذیر نیست و موافقان تصویب کنوانسیون‌های یاد شده نیز تاکنون هیچ پاسخ قابل قبولی- تاکید می‌شود که هیچ پاسخ قابل قبولی- برای نظر موافق خود نداشته‌اند، ولی اظهارات صریح مایک پمپئو دلیل گویا و سند غیر‌قابل انکار دیگری بر فاجعه‌آمیز بودن این دو کنوانسیون است.


اما، درپی اظهارات اخیر پمپئو برخی از مدعیان اصلاحات که رشته‌های خود را در این خصوص پنبه شده می‌بینند، زمزمه ناشیانه تازه‌ای آغاز کرده و مدعی شده‌اند از آنجا که آمریکا می‌داند اگر خواسته‌ای از ما داشته باشد آن را به زیان خود می‌دانیم و برخلاف آن عمل می‌کنیم، اصرار می‌کند این دو کنوانسیون را بپذیریم تا ایران از پذیرش آن خودداری کند! بنابراین نفع آمریکا در مخالفت ایران با کنوانسیون‌های مورد ‌اشاره است و نفع ما در پذیرش آن! در این‌باره گفتنی است؛

 


۱- فرمول یاد شده در مواردی است که آمریکا تظاهر به دلسوزی برای کشورمان می‌کند و نه هنگامی که آشکارا دست به تهدید می‌زند. مثلا آیا مدعیان اصلاحات بر این باورند که اصرار آمریکا بر جمع‌آوری صنایع موشکی ما نشانه آن است که گسترش صنایع موشکی ایران به نفع آمریکاست! و مصلحت و نفع ما در آن است که از صنایع موشکی خود دست بکشیم؟! و... به قول ملای رومی؛ از قیاسش خنده آمد خلق را...!!

 


۲- چرا مدعیان اصلاحات به مبنای اصلی این فرمول عمل نمی‌کنند و هرچه آمریکا خواست را بر ضد منافع کشورمان نمی‌دانند؟!

 


۳- آقایان اگر در مقابل استدلال علمی و منطقی مخالفان این دو کنوانسیون که بارها به وضوح مطرح شده پاسخی دارند ارائه بدهند و اگر ندارند که تاکنون نداشته‌اند چرا آسمان و ریسمان می‌کنند و کلیات ابو‌البقاء می‌بافند؟! و...

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار