تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

کاهش تولید نفت روسیه به کمتر از 10 میلیون

کاهش تولید نفت روسیه به کمتر از 10 میلیون رویترز به نقل از دو منبع آگاه نوشت، تولید نفت و گاز روسیه در روز دوشنبه به کمتر از 10 میلیون بشکه رسید که کمترین میزان از جولای 2020 به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 13
کد خبر: ۱۲۹۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر رویترز به نقل از دو منبع آگاه نوشت، تولید نفت و گاز روسیه در روز دوشنبه به کمتر از 10 میلیون بشکه رسید که کمترین میزان از جولای 2020 به شمار می‌رود، زیرا تحریم ها و محدودیت های لجستیکی تجارت (نفت را برای این کشور) با مشکل مواجه کرده است.

به گفته این منابع، تولید نفت روسیه به طور متوسط در بازه اول تا یازدهم ماه آوریل به 10.32 میلیون بشکه در روز کاهش یافته است. میزان تولید نفت این کشور در ماه مارس 11.01 میلیون بشکه در روز بود.

اوپک در روز دوشنبه به اتحادیه اروپا هشدار داد که تحریم های کنونی و آتی علیه روسیه می تواند یکی از بدترین شوک های عرضه نفت را ایجاد کند و جبران کمبود نفت روسیه غیرممکن است و اعلام کرد که نفت بیشتری تولید نخواهد کرد.

الکساندر نوآک، معاون نخست وزیر روسیه در روز پنج شنبه گفته بود، تولید نفت کشورش به علت مشکلات بیمه و استفاده از کشتی‌ها احتمالا 4 تا 5 درصد از ماه مارس کاهش یابد.

منابع روسی گفتن تولید نفت این کشور در روز دوشنبه به 9.76 میلیون بشکه در روز کاهش یافته است که بر اساس برآورد رویترز، کمترین میزان از جولای 2020 به شمار می‌رود. تولید نفت روسیه در ان زمان برابر با 9.37 میلیون بشکه در روز بود که به علت کاهش تقاضا در اثر شیوع کرونا کم شده بود.

کلمات کلیدی: تولید نفت
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار