اوپک حتی باوجود طرح تحریم روسیه با غربی‌ها کنار نیامد-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

اوپک حتی باوجود طرح تحریم روسیه با غربی‌ها کنار نیامد

آسوشیتدپرس نوشت، با اینکه اتحادیه اروپا طرح تحریم نفتی روسیه را مطرح کرده است، اما اوپک پلاسی‌ها همچنان راه خود را می‌روند و به درخواست غرب برای افزایش تولید پاسخ مثبت ندادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر اوپک و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس روز پنج شنبه حتی با وجود طرح اتحادیه اروپا در مورد تحریم نفتی روسیه، تصمیم گرفتند تا میزان تولید خود را باز هم به تدریج افزایش دهند.

این گزارش مدعی است، این رویکرد محتاطانه اوپک پلاس بحران جهانی انرژی را تشدید خواهد کرد و قیمت نفت و بنزین و گازوئیل و سوخت صنعت هوانوردی بیش از این افزایش خواهد یافت. این افزایش قیمت‌ها، وضعیت تورم بالا در جهان را بدتر خواهد کرد و توانایی مردم برای پول خرج کردن را کاهش خواهد داد.

اوپک پلاس در یک نشست آنلاین تصمیم گرفت، همچنان به نقشه راه خود پایبند بماند و با افزایش روزانه 432 هزار بشکه نفت در ماه ژوئن موافقت کرد.

قیمت نفت امسال بیش از 40 درصد افزایش یافت.

با این حال، تحلیلگران «ریستاد انرژی» پیش‌ بینی می‌کنند، اگر 27 کشور عضو اتحادیه اروپا پیشنهاد تحریم نفت روسیه را تصویب کنند، بازارهای جهانی، طی شش ماه، 2 میلیون بشکه نفت از دست خواهند داد. انتظار می‌ رود، مسکو نیز با دست دادن بزرگ ترین مشتری خود یعنی اروپا، کاهش تولید داشته باشد.

اوپک برای مقامات اروپایی روشن کرده است که این کارتل برای جبران نفت از دست رفته روسیه، افزایش تولید نخواهد داشت. برخی از اعضای اوپک درحال حاضر نمی‌توانند سهمیه خود را تولید کنند.

روسیه، بزرگ ترین صادرکننده نفت خام جهان است که 12 درصد نفت جهان را تامین می کند و نگرانی از متوقف شدن صادرات نفت و گاز طبیعی این کشور، قیمت انرژی را بالا نگه داشته است.

اگر اتحادیه اروپا به برنامه های خود برای حذف تدریجی واردات نفت خام طی 6 ماه عمل کند، روسیه می‌تواند تلاش کند تا این بشکه‌ها را به کشورهای آسیایی که در این تحریم مشارکت نمی‌کنند، بفروشد، اما احتمالا نتواند برای تمام نفتی که به اروپا می‌فروخت، حتی با قیمت‌های پایین تر و وسوسه انگیزتر مشتری پیدا کند.

یک دلیل اینکه، ظرفیت خط لوله و راه آهن محدودی به آسیا وجود دارد. درحالی که برخی محموله ها می‌تواند از طریق دریا ارسال شود، اما با توجه به خطر تحریم‌‌ها، این موضوع به در دسترس بودن نفتکش‌ها بستگی دارد.

کلمات کلیدی: اوپک
ارسال نظر