درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم
آیت الله رئیسی:

سرعت ساخت مسکن نباید کیفیت را تحت قرار تاثیر دهد

رئیس جمهور بر ضرورت جبران عقب‎‌ماندگی‌ها در حوزه ساخت مسکن تاکید کرد و گفت: دولت مصمم به تحقق برنامه ساخت یک میلیون مسکن در سال برای تامین نیاز کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 14
کد خبر: ۱۲۹۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در دیدار با مدیران ارشد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی این نهاد را برآمده از اراده و فرمان حضرت امام (ره) و مولود انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: این نهاد مهم با مجموعه‌ای از نیرو‌های انقلابی، با انگیزه، جهادگر و کارآمد با ماموریت تامین مهم‌ترین نیاز محرومان شکل گرفت و علاوه بر حوزه مسکن منشا خیرات و برکات فراوانی در عرصه‌های راه‌سازی در روستا‌ها و حتی در برخی شهر‌ها شد و از خود کارنامه درخشانی بجا گذاشت.

رئیسی روحیه انقلابی و مدیریت جهادی را از ویژگی‌های ضروری مدیریت در بنیاد مسکن برشمرد و تصریح کرد: همین روحیه باید در همه سطوح برنامه‌ریزی و ماموریت‌های این نهاد استمرار یابد.

رییس جمهور با اشاره به نیاز سالانه کشور به یک میلیون مسکن و ضرورت جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته در این زمینه بر ضرورت سرعت در ساخت مسکن و تحویل به هنگام به متقاضیان تاکید کرد و گفت: البته نباید مسئله سرعت در کار، سبب شود که دقت و کیفیت در ساخت مسکن نادیده گرفته شود. وظیفه شما ساخت مسکن ایمن، مطمئن و مستحکم است و هر گونه کم‌توجهی به این اصل زیان‌های سنگینی در پی خواهد داشت.

رئیسی با تاکید بر اهمیت ساخت مسکن در شهر‌ها و روستاها، متناسب با جلوه‌های فرهنگ و معماری ایرانی و اسلامی، به لزوم توجه به شعار امسال در این زمینه اشاره کرد وافزود: مسکن‌سازی، صنعتی پیشران و زیربنایی است بنابراین ساخت مسکن باید دانش‌بنیان و مبتنی بر علم و فناوری‌های نوین باشد و با توجه به حوادث فراوان طبیعی نظیر سیل و زلزله در کشور مقاوم‌سازی به عنوان اصلی مهم مورد توجه قرار گیرد.

آیت‌االله رییسی خدمات فراوان بنیاد مسکن و دیگر نهاد‌های انقلابی را در شرایط پس از وقوع حوادث طبیعی افتخارآمیز دانست و گفت: با همت و تلاش بی‌وقفه جهادگران این عرصه و با استفاده از تجربه‌های ارزنده و درخشان بعد از انقلاب، باید نیاز و کمبود مسکن که در حال حاضر بر اساس قانون یک میلیون واحد در سال است تامین شود.

رییس جمهور نقش مسکن و سرپناه مطمئن را در جلوگیری از مهاجرت روستائیان و حاشیه نشینی در شهر‌ها مهم برشمرد و اظهار داشت: تامین مسکن در کنار فراهم کردن امکانات زندگی و ارایه تسهیلات و خرید محصول کشاورزان می‌تواند زندگی در روستا را با صرفه کند و از ضرورت‌های اساسی است.

رییسی لزوم ساخت مسکن ارزان‌قیمت و در عین حال استاندارد در شهر‌ها و روستا‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: همه نهاد‌ها و دستگاه‌های فعال و موثر در حوزه مسکن باید ارزان‌سازی و سهولت در امکان دسترسی به مسکن را برای مردم بویژه نیازمندان فراهم سازند./فارس

ارسال نظر