موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و آفریقای جنوبی

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز پنجشنبه، با خانم «نالدی پاندور»، وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی در خصوص مهمترین مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 14
کد خبر: ۱۲۹۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه کشورمان، با اشاره به اهمیت قاره آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، بر عزم جدی دولت جدید ایران برای توسعه روابط با این قاره به ویژه با آفریقای جنوبی تاکید کرد.

امیرعبداللهیان، روابط دو کشور را در عرصه‌های مختلف خوب ارزیابی کرد و با اشاره به برگزاری موفق چهاردهمین کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور از آمادگی کشورمان برای برگزاری پانزدهمین کمیسیون مشترک در آینده نزدیک خبر داد و تأکید کرد، فرصت‌ها و ظرفیت‌های فراوانی در روابط دو کشور وجود دارد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با اشاره به حمایت ایران و آفریقای جنوبی از مواضع یکدیگر در سازمان‌های بین المللی، بر تداوم این روند و همکاری دو کشور در مجامع بین المللی تأکید کرد.

امیرعبداللهیان به مواضع خوب آفریقای جنوبی در قبال مسأله فلسطین اشاره و اظهار کرد: شما در کشور خود آپارتاید را تجربه کرده اید و به خوبی وضعیت فعلی آپارتاید علیه مردم فلسطین را درک می‌کنید.

خانم نالدی پاندور وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی نیز در این گفتگوی تلفنی، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، ایران را دوست خوب آفریقا توصیف و تأکید کرد روابط با ایران برای آفریقای جنوبی دارای اهمیت است.

وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی، ضمن تقدیر از حمایت‌های ایران از آفریقای جنوبی در سازمان‌های بین المللی، افزود: ما فلسطین را دوست خودمان می‌دانیم.

خانم نالدی پاندور ضمن تکرار دعوت رئیس جمهور آفریقای جنوبی از رئیس جمهور اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد: سفر آتی رئیس جمهور اسلامی ایران به آفریقای جنوبی پایه‌گذار جهش روابط دوجانبه باشد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار