دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

آخرین مهلت ثبت نام آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه ۱۴۰۱ + جزئیات

آخرین مهلت ثبت نام آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه ۱۴۰۱ + جزئیات با اعلام مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت ثبت نام آزمون وکالت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضائیه تمدید شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، با تمدید مهلت ثبت نام آزمون وکالت اردیبهشت ۱۴۰۱ مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضائیه تا پایان روز دوشنبه ۲۹ فروردین ماه، متقاضیان حائز شرایط لازم است به منظور ثبت نام و شرکت در این آزمون به سایت www.azmoon.org مراجعه کنند.

داوطلبان لازم است قبل از اقدام به خرید کارت اعتباری ثبت نام، دفترچه راهنمای شرکت در آزمون را از سایت فوق دریافت و پس از مطالعه دقیق آن و در صورت احراز شرایط ثبت نام، نسبت به خرید کارت اعتباری و ثبت نام در آزمون اقدام کنند.

آزمون وکالت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضائیه در روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ماه به طور همزمان در تهران و ۵۰ حوزه امتحانی در سطح کشور برگزار خواهد شد.

پیش از این جمعه ۲۶ فروردین ماه به عنوان آخرین مهلت ثبت نام آزمون وکالت اردیبهشت ۱۴۰۱ مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضائیه تعیین شده بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار