زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

تأکید عمار الحکیم بر حمایت از ملت فلسطین

رهبر جریان حکمت ملی عراق:بر موضع ثابت و دائمی خود در حمایت از ملت فلسطین و مسئله عادلانه آنان تأکید می‌کنیم و از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که برای نجات ملت مظلوم فلسطین از این اقدامات ظالمانه موضعگیری واضحی داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر «سید عمار الحکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق امروز شنبه ضمن محکوم کردن حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم فلسطین گفت: «با نگرانی بسیار تحولات اخیر در شهر بیت‌المقدس و اقدامات رژیم غاصب صهیونیستی را پیگیری می‌کنیم».

دفتر رسانه‌ای جریان حکمت ملی عراق در ایران نقل از الحکیم گزارش داد، آخرین مورد حملات صهیونیست، سرکوب نمازگزاران در مسجد الاقصی و شکستن حریم آن و آلوده کردنش به نحو تأسف‌برانگیزی است.

وی همچنین تأکید کرد: «بر موضع ثابت و دائمی خود در حمایت از ملت فلسطین و مسئله عادلانه آنان تأکید می‌کنیم و از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که برای نجات ملت مظلوم فلسطین از این اقدامات ظالمانه موضعگیری واضحی داشته باشند».

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان از سازمان ملل و شورای امنیت خواست با برگزاری جلسه اضطراری پیامدهای این بحران را بررسی و برای جلوگیری از گسترش آن تلاش کنند.

سرزمین‌های اشغالی به ویژه مسجد الاقصی دیروز (جمعه) شاهد شدیدترین درگیری‌ها در یک سال گذشته میان نمازگزاران فلسطینی با مأموران صهیونیست بود، به طوری که همچون رمضان سال گذشته نیروهای اشغالگر وارد صحن مسجدالاقصی شده و اقدام به سرکوب فلسطینیان کردند.

پلیس رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای فلسطینیانی را که برای ادای نماز به مسجد الاقصی آمده بودند، «اغتشاشگر» خواند و اعلام کرد که حدود ۳۰۰ نفر از آن‌ها را دستگیر کرده است.

حوادث دیروز در مسجدالقصی واکنش گسترده‌ای در سطح جهان اسلام را موجب شده و گروههای فلسطینی همچون حماس و جهاد اسلامی واکنش بسیار شدیدی داشتند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار