حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب غزه+ فیلم-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب غزه+ فیلم

جنگنده‌های صهیونیستی مواضع گروه‌های مقاومت فلسطین در غرب خان یونس در جنوب نوار غزه را هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 19
کد خبر: ۱۳۰۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عربی بامداد سه‌شنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار در جنوب نوار غزه، بعد از پرواز گسترده جنگنده‌ها و پهپاد‌های رژیم صهیونیستی بر فراز این منطقه خبر دادند.

خبرگزاری فلسطینی «شهاب» گزارش داد که جنگنده‌های اسرائیلی پایگاه القادسیه متعلق به گروه‌های مقاومت فلسطینی در غرب شهر «خان‌یونس» را هدف قرار دادند.

وبگاه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشت: «در پی شلیک موشک از نوار غزه در شب گذشته، ارتش اسرائیل در حال هدف قرار دادن اهدافی در نوار غزه است».

یدیعوت در ادامه با انتشار ویدئویی افزود: «تاکنون پایگاه القادسیه در جنوب غزه با هشت موشک هدف قرار داده شده است».





شبکه تلویزیونی «قدس نیوز» گزارش داد که هم‌اکنون علاوه بر غرب خان‌یونس، نقاط دیگری از نوار غزه نیز توسط هواپیما‌های رژیم اشغالگر هدف قرار داده شدند.

همزمان رسانه‌های عبری خبر دادند که جنگنده‌های این رژیم حین بمباران نوار غزه، با خطرات جدی ناشی از یگان‌های ضد هوایی مقاومت در نوار غزه مواجه شده‌اند.

پایگاه اطلاع‌رسانی فلسین نوشت: «مقاومت فلسطین در جریان حمله صهیونیست‌ها به پایگاه‌های مقاومت در جنوب نوار غزه، تعدادی موشک ضد هوایی شلیک کرد».

خبرگزاری شهاب نیز اعلام کرد: «آتش ضدهوایی نیروی زمینی مقاومت به سمت هواپیما‌های جنگی اسرائیلی بر فراز شهر خان یونس شلیک شد».





خبرنگار شبکه «المیادین» در نوار غزه نیز گزارش داد: «مقاومت فلسطین با هواپیما‌های متجاوز اسرائیلی در جنوب غزه، با استفاده از سامانه‌های ضدهوایی مقابله می‌کند».

با گذشت دقایقی از آغاز حملات صهیونیست‌ها، رسانه‌های عبری نوشتند که آتش ضدهوایی به سمت هواپیما‌های جنگی این رژیم هنوز ادامه داد.

یک منبع صهیونیست نیز نوشت: «در حالی که جنگنده‌های اشغالگر در حال انجام حملات به اهدافی در غرب خان یونس در جنوب نوار غزه بودند، یک موشک زمین به هوا به سمت یکی از هواپیما‌ها شلیک شد».

لحظاتی بعد یدیعوت آحارونوت خبر داد: «حملات اسرائیل به نوار غزه در پاسخ به شلیک موشک، پایان یافت. نوار غزه هیچ تلفاتی در پی این حملات گزارش نکرد».

ارتش رژیم صهیونیستی بعد از پایان حملات و عقب‌نشینی جنگنده‌هایش از آسمان غزه، با صدور بیانیه‌ای مدعی شد: «هواپیما‌های جنگی امشب چندین هدف را مورد حمله قرار دادند و یک کارگاه ساخت تسلیحات متعلق به سازمان حماس در نوار غزه را منهدم کردند. این حمله در پاسخ به شلیک یک راکت انجام شد که شامگاه دوشنبه توسط گنبد آهنین رهگیری شد. ارتش اسرائیل حماس را مسئول آنچه در نوار غزه رخ می‌دهد، می‌داند».





شامگاه دوشنبه بود که برخی منابع از شلیک حداقل ۳ موشک کاتیوشا از غزه به سوی شهرک‌های اشغالی اطراف غزه خبر دادند. (جزئیات بیشتر)

حملات و یورش‌های نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی که از جمعه آغاز شده تا امروز ادامه داشته است. خبرنگار المیادین نیز بامداد امروز گزارش داد که شهرک‌نشینان تحت حمایت نیرو‌های اشغالگر قدس به این مسجد یورش بردند.

هزاران فلسطینی در سرزمین‌های مختلف اشغالی روز‌ها است که علیه اشغالگری قیام کرده‌اند؛ حالا اشغالگران با افزایش تدابیر امنیتی و تعداد نظامیان خود، به دنبال تامین امنیت شهرک‌نشینان و تداوم یورش‌ها به مسجد الاقصی هستند.

صد‌ها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند.

سازمان ملل و بیشتر کشور‌های جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند، زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار