قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

خاخام ارشد خطاب به صهیونیست‌ها: مسلح شوید

در جدیدترین واکنش به این عملیات‌ها، «اسحاق یوسف» خاخام ارشد یهودیان سفاردیم از کسانی که قصد دارند در پایان هفته در کنیسه حاضر شوند، خواست، خود را مسلح به سلاح کنند. 
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر انجام چندین عملیات شهادت‌طلبانه در فلسطین اشغالی در واکنش به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی، رعب و وحشت در سرزمین‌های اشغالی به راه انداخته است.

در جدیدترین واکنش به این عملیات‌ها، «اسحاق یوسف» خاخام ارشد یهودیان سفاردیم از کسانی که قصد دارند در پایان هفته در کنیسه حاضر شوند، خواست، خود را مسلح به سلاح کنند. 

بر اساس این گزارش، اظهارنظر خاخام یوسف درباره مسأله‌ای غیردینی، نشان دهنده وضعیت امنیتی متشنج در اراضی اشغالی است. 

خاخام مذکور اعلام کرده، با توجه به امنیتی متشنج امنیتی، همه کسانی که مجوز حمل سلاح دارند باید این سلاح را به همراه خود به کنیسه بیاورند تا امنیت را تأمین کنند.

پنجشنبه پیش بود که طی یک عملیات مقاومتی در «العاد» که با چاقو صورت گرفت، چندین صهیونیست کشته و زخمی شدند. پس از آن بود که شمار زیادی از نیروهای ارتش و پلیس اسرائیل، مامور یافتن عاملان این عملیات شدند.

این عملیات قهرمانانه، همزمان با جشن‌های رژیم صهیونیستی برای هفتاد و چهارمین سالگرد اشغال فلسطین و از سرگیری حملات شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی صورت گرفت تا شمار کشته‌های صهیونیست‌ها از ماه مارس تا این تاریخ به ۲۰ نفر برسد.

رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) پس از چند روز جستجوی سخت، سرانجام عاملان این عملیات را بازداشت کرد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار