واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

حماس: تل آویو در صورت ترور رهبران مقاومت موشک‌باران می‌شود

حماس به مقامات مصری گفته است:در صورتی که عملیات‌های ترور رهبران مقاومت آغاز شود، بمب‌گذاری‌ها در شهرهای صهیونیست‌نشین نیز از سر گرفته خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 07
کد خبر: ۱۳۲۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر شبکه المیادین به نقل از منابع مطلع خود از رایزنی میان رهبران جنبش حماس با مقامات مصری (در نقش میانجی‌گر) در خصوص تجاوزات صهیونیست‌ها بر مسجدالاقصی و عملیات‌های شهادت طلبانه خبر داد.

به گفته این شبکه، جنبش حماس از رژیم صهیونیستی خواسته است تا دست از حملات خود به مسجدالاقصی برداشته و شرایط به سال‌های قبل از ۲۰۰۰ باز گردد.

حماس همچنین به مقامات مصری گفته است که این جنبش از تهدیدات صهیونیست‌ها مبنی بر ترور رهبرانش هراسی ندارد و تل آویو به خوبی از تبعات «چنین حماقتی» آگاه است و در صورتی که عملیات‌های ترور رهبران مقاومت آغاز شود، بمب‌گذاری‌ها در شهرهای صهیونیست‌نشین نیز از سر گرفته خواهد شد.

جنبش حماس همچنین به اطلاع مصری‌ها رسانده است که اگر رژیم صهیونیستی تهدیدات خود را عملی کند، موشک‌های مقاومت تل آویو و اطراف آن را هدف قرار خواهند داد.

«حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس نیز روز گذشته (جمعه) درخصوص درخواست نمایندگان و مقامات سابق و روزنامه‌نگاران رژیم  صهیونیستی برای ترور «یحیی السنوار» رهبر این جنبش در غزه گفت: «این تهدیدات مبتنی بر ترور رهبران جنبش حماس، تهدیدات جدیدی نیستند و ما به این غلتکِ ترک‌خورده‌ی [صهیونیست‌ها] عادت کردیم».

روز گذشته (جمعه) برخی از نمایندگان و مقامات سابق رژیم موقت صهیونیستی و روزنامه‌نگاران آن‌ها به صراحت خواستار ترور رهبر جنبش حماس شده بودند. آنان مسئولیت دو عملیات مقاومتی اخیر در «العاد» شرق تل‌آویو را با السنوار دانستند؛ عملیات‌هایی که شب پنج‌شنبه انجام و منجر به کشته‌شدن سه شهرک‌نشین و زخمی‌شدن تعدادی دیگر شد.

پیش از این یحیی السنوار طی سخنانی از مردم فلسطین و غزه درخواست کرده بود تا عملیات‌های مقاومتی در تل‌آویو را ادامه دهند و این عملیات‌ها پاسخی به تجاوزات رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی خواهند بود./فارس

ارسال نظر