زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم

قالیباف: گزارشی از تحقیق و تفحص‌های اخیر در صحن مجلس ارائه می‌شود

محمد باقر قالیباف در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان مجلس به معاونت نظارت دستور داد که تحقیق و تفحص‌های انجام شده تاکنون را بررسی و گزارش از آن را در صحن مجلس ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 19
کد خبر: ۱۳۰۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری آبادان و اروند کنار از سال 1385 تاکنون و گزارش کمیسیون اقتصادی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران (اتاق ایران) در 10 ‌سال اخیر در دستور کار امروز (سه شنبه 30 فروردین) مجلس قرار داشت اما چرایی انجام این تفحص‌ها و گزارش آن تذکری بود که یکی از نمایندگان مجلس ارائه کرد.

 

محمدرضا صباغیان نماینده مهریز در مجلس در تذکری با بی نتیجه خواندن تحقیق و تفحص‌های مجلس اظهار کرد: شاهدیم که تحقیق و تفحص‌های متعددی در مجلس به تصویب می‌رسد اما نتیجه هیچکدام روشن نیست و هیچکدام از این تحقیق و تفحص‌ها به نتیجه نمی رسد و اگر هم نتیجه‌ای داشته باشد، گزارشی از آن به صحن مجلس و نمایندگان ارائه نمی‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: این روند در بررسی تحقیق و تفحص ها صحیح نبوده و باید اصلاح شود.

 

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر با تاکید اینکه تحقیق و تفحص‌های دوره‌های قبل خروجی که واقعاً باید داشته باشد را نداشته است، گفت: بر همین اساس حوزه معاونت نظارت باید یک بررسی از تحقیق و تفحص‌های انجام شده تاکنون انجام بدهد و گزارشی از آن را در صحن مجلس ارائه کند.

 

وی با بیان اینکه نتایج تحقیق و تفحص‌ها به قوه قضاییه منتقل می‌شود، ادامه داد: موضوع تفاهم نامه اخیر مجلس و قوه قضاییه نیز توجه و رسیدگی به چنین موضوعاتی است.

 

رییس مجلس تاکید کرد: یکی از ابزارهای مهم نظارتی مجلس تحقیق و تفحص است که باید به صورت دقیق انجام شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار