بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

استفاده از ماسک در هواپیماهای آمریکا اختیاری شد

استفاده از ماسک در هواپیماهای آمریکا اختیاری شد با حکم یک دادگاه در فلوریدا، دیگر نیازی به استفاده از ماسک توسط مسافران در هواپیماهای آمریکا نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 19
کد خبر: ۱۳۰۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، دادگاهی در فلوریدای آمریکا اعلام کرد که ابلاغیه دولت آمریکا در ملزم کردن شرکت‌های هواپیمایی به استفاده از ماسک برای مسافران در پروازها غیرقانونی بوده و بنابراین دیگر الزامی برای استفاده از ماسک در پروازها در آمریکا وجود ندارد.

شرکت‌های هواپیمایی هم از این حکم قضایی استقبال کرده و می‌گویند دیگر نیازی به استفاده از ماسک توسط مسافران نیست. به عنوان مثال شرکت هواپیمایی آلاسکا ایرلانیز گفته طی دو سال گذشته زدن ماسک در پروازها اجباری بود و شما بدون ماسک نمی‌توانستید وارد هواپیما شوید اما از امروز زدن ماسک در هواپیماها اختیاری است، ما از این که می‌توانیم دوباره صورت مسافران را‌‌‌‌‌‌‌‌ ببینیم خوشحال هستیم. شرکت هواپیمایی امریکن ایرلاینز نیز اعلام کرده که مسافران و کارمندان ما دیگر الزامی به استفاده از ماسک در فرودگاه‌ها و پروازهای داخلی ندارند.

شرکت هواپیمایی دلتا ایرلاینز هم گفته که از امروز زدن ماسک برای تمام کارمندان، خدمه پرواز و مسافران در داخل فرودگاه‌های آمریکا و پروازها اختیاری است. این شرکت می‌گوید بیماری کرونا دیگر به یک بیماری فصلی معمولی تبدیل شده و ما خوشحالیم که الزام استفاده از ماسک برداشته شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار