علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

بایدن باز هم گاف داد+ فیلم

بایدن باز هم گاف داد+ فیلم جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در جدیدترین سوتی خود، سال میلادی را اشتباه گرفت و واکنش‌های کنایه آمیز زیادی را علیه خود برانگیخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در جدیدترین گاف و حواس‌پرتی‌های خود، سال میلادی را اشتباه اعلام کرد و به گفته کاربران به نظر می‌رسد هنوز در سال ۲۰۲۰ گیر کرده است.

بر اساس گزارش اسپوتنیک، وی در صحبت‌های خود در روز سه شنبه درباره ویروس کرونا و توصیه به مردم برای ماسک زدن و سرعت بخشیدن به واکسیناسیون به خاطر افزایش دوباره شمار مبتلایان در سرتاسر ایالات متحده گفت: «دلایل زیادی وجود دارد که به سال ۲۰۲۰ امیدوار باشیم. اما به خاطر خدا از آنچه اکنون در دسترس است (برای جلوگیری از شیوع کرونا) استفاده کنید».



ویدئوی گاف جدید رئیس جمهور ۷۹ ساله آمریکا بسرعت در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شد و موجی از اظهارات طعنه‌آمیز را برانگیخت.

یک کاربر آمریکایی در حساب توئیتری خود با اشاره به گاف جدید بایدن نوشت: «امیدوار بودم ما یک رئیس جمهوری داشتیم که حداقل میدانست در چه سالی قرار داریم!».



یک کاربر دیگر هم اینگونه واکنش نشان داد، دفعه بعد ما باید یک رئیس جمهور شایسته انتخاب کنیم، نه این. برخی دیگر نیز با طعنه به جو بایدن از اختراع ماشین زمان و بازگشت به سال ۲۰۲۰ هیجان زده شده بودند.

بایدن که از زمان شرکت در مبارزات انتخاباتی گاف‌های زیادی داده است در تازه‌ترین سوتی خود قبل از این، کامالا هریس معاونش را رئیس جمهور خطاب کرده بود.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک در این خصوص گزارش کرد، رئیس‌جمهور ایالات متحده با توصیف نادرست سمت معاونش، باز هم گاف دیگری داد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار