وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

اولتیماتوم دادستان تهران برای تعیین حریم پایتخت

اولتیماتوم دادستان تهران برای تعیین حریم پایتخت دادستان تهران برای مقابله با تعرض به اراضی و منابع طبیعی دستور داد؛ ظرف دو ماه آینده مشکلات حریم شهر تهران و محدوده روستا‌های آن مرتفع شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، دادستان تهران به دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان تهران دستور داد تا به منظور مقابله با ساخت و ساز‌های غیرمجاز و پیشگیری از تعرض به اراضی دولتی و منابع طبیعی، ظرف دو ماه آینده حریم شهر تهران مشخص و مسائل آن با حریم شهر‌های مجاور و همچنین بافت و محدوده روستا‌های استان تهران مرتفع شود.

دادستان تهران و دبیر شورای حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی و منابع طبیعی استان تهران در نخستین جلسه دبیرخانه شورا در سال جاری با اشاره به تأکید ریاست قوه قضائیه مبنی بر اینکه طرح حدنگار (کاداستر) در مورد کلیه اراضی ملی تا پایان اردیبهشت ماه اجرایی شود؛ از دستگاه‌های متولی اراضی در استان خواست نقشه‌های اراضی را در اختیار اداره‌کل ثبت اسناد و املاک استان تهران قرار دهند تا اقدامات لازم نسبت به اجرای طرح کاداستر تا پایان اردیبهشت ماه انجام گیرد.

صالحی با بیان اینکه اجرای طرح کاداستر در استان تهران نسبت به سایر استان‌ها پیشرفت زیادی نداشته است؛ اعضای شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان را مکلف کرد اجرای این طرح را در مورد اراضی ملی استان تهران تا پایان اردیبهشت ماه پیگیری کنند.

دادستان تهران همچنین با ورود به بحث تداخل حریم‌ها و مشخص نبودن حریم‌های شهری و روستایی در استان و به‌ویژه کلان شهر تهران تصریح کرد: مشکل تداخل حریم‌ها در استان تهران نسبت به سایر استان‌ها حادتر است و همین مسئله موجب سوءاستفاده زمین‌خواران شده و باعث می‌شود که نسبت به اراضی ملی و زمین‌های کشاورزی تعرض صورت پذیرد.

وی همچنین دبیرخانه شورا را مکلف کرد با کمک همه دستگاه‌ها در استان تهران، ظرف یک هفته قرارگاه عملیاتی جلوگیری از تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی در استان تهران تشکیل شود و علاوه بر آن همه ادارات مکلف شوند قرارگاه عملیاتی ویژه اجرای طرح کاداستر را تشکیل دهند.

نظارت بر تغییر غیرمجاز کاربری زمین‌های کشاورزی، استفاده از سامانه‌های هوشمند نظارتی و تعیین تکلیف مالکیت اراضی شهری توسط اداره‌کل راه و شهرسازی و اداره‌کل ثبت اسناد و املاک استان تهران از دیگر نکات مورد تأکید دادستان تهران در نخستین جلسه دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان تهران در سال جاری بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار