موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

سرقت عجیب دستیار دندانپزشکی از کلینیک معروف

سرقت عجیب دستیار دندانپزشکی از کلینیک معروف رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران از دستگیری سارقان کلینیک دندانپزشکی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ کارآگاه سیدقاسم موسوی فر بیان داشت: نوزدهم بهمن ماه سال گذشته پرونده‌ای با موضوع سرقت از کلینیک دندانپزشکی در کلانتری افسریه تشکیل شد و شاکی اظهار داشت، پس از انبار گردانی متوجه سرقت تعدادی از تجهیزات دندانپزشکی از قبیل: ایمپلنت، ابات منت و لوازم مصرفی به ارزش تقریبی ۷۰ میلیارد ریال شده است.

وی عنوان کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد سرقت داخلی بوده و یکی از کارکنان کلینیک با داشتن ۲ سال سابقه انبارداری و دستیار دندانپزشک بودن فعالیت خویش را قطع کرده و به محل کار مراجعه نکرده است.

رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران با بیان اینکه اولین مظنون پرونده پس از هماهنگی‌های قضائی در مخفیگاهش دستگیر شد ابراز داشت: متهم در پی جویی‌های انتظامی به بزه ارتکابی اعتراف و اظهار داشت، با توجه به بروز مشکلات و اختلافات مالی فی ما بین شاکی و سایر اعضاء کلینیک، با پیشنهاد و همدستی ۲ تن از سایر اعضای کلینیک سرقت را انجام داده است.

کارآگاه موسوی فر افزود: در ادامه روند رسیدگی به پرونده سایر متهمان نیز دستگیر و در بررسی‌های بیشتر از محل سکونت این افراد تعدادی از اموال به سرقت رفته کشف شد.

این مقام انتظامی گفت: متهمان در تحقیقات تکمیلی به فروش اموال مسروقه در فضای مجازی و مغازه دار‌ها اعتراف و شناسایی مالخران اموال مسروقه در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران به دستگیری یکی از مالخران اموال مسروقه اشاره کرد و گفت: متهمان با صدور قرار مناسب روانه زندان شده و کشف جزئیات پرونده در دست بررسی است.

کلمات کلیدی: حوادث سرقت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار