صدور رای پرونده شرکت رضایت خودرو طراوت نوین / متهم ردیف اول به اعدام محکوم شد اطلاعیه مهم پلیس در خصوص ماه مبارک رمضان صادر شد بارش برف در محور چالوس - کرج / تردد روان است بارش برف و باران در ۱۶ استان از امشب / ورود سامانه بارشی جدید حذف یارانه غذای دانشجویی صحت دارد؟ هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۲/۱۰؛ هشدار کولاک و بهمن در ۱۸ استان سردار رادان: رانندگان پرخطر در نوروز اجازه سفر ندارند یارانه غذای دانشجویی حذف شد؟ / توضیحات وزارت علوم موج جدید بارندگی‌ها از امروز شروع می‌شود بازگشایی زودهنگام جاده چالوس و تهران-شمال محیط‌زیست: وضعیت جسمانی «دلبر»، یوزپلنگ ماده ۱۴ ساله، خوب نیست رئیس سازمان هواشناسی کشور: ۱۵۰۰ پست سازمانی در هواشناسی بلاتصدی است اژه‌ای: نباید با ورود به جنبه‌های خصوصی زندگی سرمایه گذار، مانع تراشی ایجاد کنیم دمای تمامی ایستگاه‌های هواشناسی تهران به زیر صفر رسید درج نشان «قلب» برای اهداکنندگان عضو روی گواهینامه رانندگی

دستگیری عوامل تیراندازی به دو مامور پلیس در شمال تهران

رئیس پلیس آگاهی پایتخت، جزئیات دستگیری سارقان مسلح و عاملان تیراندازی به دو مأمور پلیس را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری اعضای باند سرقت مسلحانه منزلی در شمال تهران خبر داد و گفت: در این رابطه ۴ مرد و یک زن و یک پسر بچه ۷ ساله بازداشت شد.

سردار علیرضا لطفی، در تشریح این خبر گفت: شانزدهم بهمن سال گذشته، تیراندازی به سمت ماموران کلانتری گاندی در جریان تعقیب و گریز سارقان منزل، با شلیک گلوله و مجروح شدن ۲ تن از ماموران به کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی اعلام شد.

وی افزود: با اعلام این خبر کارآگاهان راهی محل شده و در تحقیقات اولیه مشخص شد پس از تماس یکی از همسایه‌ها درخصوص سرقت از خانه‌ای در میدان شمس تبریزی منطقه میرداماد، ماموران کلانتری بلافاصله وارد عمل شدند.

رئیس پلیس آگاهی تهران تصریح کرد: با شناسایی سارقان توسط ماموران کلانتری در نهایت خودروی متهمان با چند خودروی پارک شده تصادف و متوقف می‌شود، متهمان که ماموران را در چند قدمی خود می‌بینند به سمت ماموران تیراندازی می‌کنند.

سردار لطفی با بیان اینکه ۴ مرد و یک زن و یک پسر بچه در این سرقت نقش داشتند، تصریح کرد: شناسایی مخفیگاه متهمان در دستور کار قرار گرفت و در ادامه بررسی‌های پلیسی، زن سارق به همراه پسر بچه ۷ ساله اش که در منزل مسکونی یکی از شهروندان مخفی شده بود، دستگیر و در بازجویی بعمل آمده از زن جوان، وی مدعی شد که تنها یکی از سارقان به نام افشین را می‌شناسد.

این مقام ارشد انتظامی پلیس پایتخت اشاره کرد: در ادامه تحقیقات و اقدامات گسترده اطلاعاتی و کارآگاهی، مخفیگاه متهمان شناسایی شد و طی عملیاتی ویژه، پس از هماهنگی‌های قضائی متهمان در مخفیگاهشان در تهران و یکی از شهرستان‌های غربی کشور بازداشت شدند.

سردار لطفی گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان علاوه بر کشف ابزار آلات مورد استفاده در سرقت منازل، یک قبضه سلاح کمری و به همراه تیر فشنگ جنگی مربوطه و ۳ قبضه قمه کشف شد.

گفتنی است تحقیقات در جهت کشف سایر جرائم این باند از سوی کاراگاهان اداره یکم پلیس آگاهی پایتخت ادامه دارد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده