دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

مرخصی این محکومان در ایام اربعین لغو شد

مرخصی این محکومان در ایام اربعین لغو شد دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: به منظور تأمین امنیت زوار، در ایام اربعین مرخصی محکومان به سرقت لغو شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 25
کد خبر: ۲۵۱۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا کریمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی، گفت: با توجه به اینکه هر ساله حجم قابل توجهی از زائرین مسیر استان کرمانشاه را برای شرکت در پیاده روی اربعین حسینی انتخاب می‌کنند، بنابراین همه دستگاه‌های ذیربط باید پای کار باشند تا خدمات مطلوبی را به زائرین ارائه دهند.

وی افزود: نیروی انتظامی با استفاده از همه ظرفیت‌های خود نسبت به تأمین امنیت و افزایش گشت‌های محسوس و نامحسوس در مسیر‌های تردد زوار، توقفگاه‌ها، پارکینگ‌های وسیله نقلیه و پایانه‌های مسافربری اقدام کند تا زائرین سفری امن داشته باشند.

دادستان کرمانشاه با تأکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی باید در آمادگی کاملی برای ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و پزشکی به زوار باشد، عنوان کرد: همچنین طی این مدت باید نظارت کاملی بر بهداشت تمام اماکن اقامتی، پذیرایی، موکب‌ها و زیرساخت‌هایی که به زوار خدمات می‌دهند صورت گیرد و آموزش‌های لازم برای پیشگیری از بیماری‌های واگیردار به زوار ارائه شود.

کریمی گفت: دستگاه‌های ذی‌ربط باید نظارت دقیقی روی ارائه خدمات به زوار در حوزه‌های مختلف به ویژه در بحث حمل و نقل داشته باشند تا گرانفروشی در این زمینه صورت نگیرد.

وی افزود: به منظور تأمین امنیت زوار از اعطای مرخصی به محکومان به سرقت، تیراندازی و جرائم خشن در ایام تردد زوار و تا پایان اربعین ممانعت به عمل آید. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار