اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

مرخصی این محکومان در ایام اربعین لغو شد

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: به منظور تأمین امنیت زوار، در ایام اربعین مرخصی محکومان به سرقت لغو شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 25
کد خبر: ۲۵۱۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا کریمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی، گفت: با توجه به اینکه هر ساله حجم قابل توجهی از زائرین مسیر استان کرمانشاه را برای شرکت در پیاده روی اربعین حسینی انتخاب می‌کنند، بنابراین همه دستگاه‌های ذیربط باید پای کار باشند تا خدمات مطلوبی را به زائرین ارائه دهند.

وی افزود: نیروی انتظامی با استفاده از همه ظرفیت‌های خود نسبت به تأمین امنیت و افزایش گشت‌های محسوس و نامحسوس در مسیر‌های تردد زوار، توقفگاه‌ها، پارکینگ‌های وسیله نقلیه و پایانه‌های مسافربری اقدام کند تا زائرین سفری امن داشته باشند.

دادستان کرمانشاه با تأکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی باید در آمادگی کاملی برای ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و پزشکی به زوار باشد، عنوان کرد: همچنین طی این مدت باید نظارت کاملی بر بهداشت تمام اماکن اقامتی، پذیرایی، موکب‌ها و زیرساخت‌هایی که به زوار خدمات می‌دهند صورت گیرد و آموزش‌های لازم برای پیشگیری از بیماری‌های واگیردار به زوار ارائه شود.

کریمی گفت: دستگاه‌های ذی‌ربط باید نظارت دقیقی روی ارائه خدمات به زوار در حوزه‌های مختلف به ویژه در بحث حمل و نقل داشته باشند تا گرانفروشی در این زمینه صورت نگیرد.

وی افزود: به منظور تأمین امنیت زوار از اعطای مرخصی به محکومان به سرقت، تیراندازی و جرائم خشن در ایام تردد زوار و تا پایان اربعین ممانعت به عمل آید. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر