کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

ارسال پیش نویس لایحه مقابله با تحریم‌ ها به دولت

معاونت حقوقی رییس جمهور پیش‌نویس «لایحه مقابله با تحریم‌ها» را برای بررسی و تصویب در هیات وزیران به دولت ارایه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر  در راستای مقابله با تحریم‌های ظالمانه بین‌المللی و خارجی علیه کشور و حمایت از قربانیان این تحریم‌ها و کاهش آثار آنها بر جامعه، معاونت حقوقی رییس جمهور پیش‌نویس «لایحه مقابله با تحریم‌ها» را برای بررسی و تصویب در هیات وزیران، به دولت ارایه کرد.  

از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز، دشمنان جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال وضع تحریم‌های یکجانبه و بین‌المللی مختلفی علیه کشورمان بوده‌اند که از جمله این تحریم‌ها می‌توان به تحریم‌های مالی همچون مصادره دارایی‌های دولت ایران در بانک‌های آمریکایی و بین‌المللی و ممنوعیت معاملات و مبادلات تجاری با ایران و نیز ممنوعیت هرگونه معامله برای توسعه صنعت نفت در ایران و صادرات نفت اشاره کرد. این تحریم‌ها به طور مسلم تأثیرات بسزایی در بخش‌های مختلف اقتصادی همچون تجارت، سرمایه‌گذاری، اشتغال و رشد اقتصادی در کشور داشته است.

در این راستا و به منظور مقابله و کاهش آثار تحریم‌های مذکور و حمایت از قربانیان تحریم‌ها از طریق وضع قوانین مناسب، پیش‌نویس «لایحه مقابله با تحریم‌ها» تهیه و برای سیر مراحل بررسی و تصویب، به دولت ارایه شده است.

لایحه مذکور پس از انجام مطالعات مرتبط و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی توسط معاونت حقوقی ریاست جمهوری در راستای تأمین اهداف فوق تهیه و تدوین شده و در آن تلاش شده چارچوب اقدامات متقابل علیه رفتارهای متخلفانه بین‌المللی برای خنثی‌سازی آثار تحریم‌ در تجارت خارجی و حمایت از اتباع ایرانی متضرر از تحریم طراحی شود.

پیشنهاد یاد شده درحال حاضر در کمیسیون سیاسی و دفاعی دولت مراحل بررسی کارشناسی را طی می‌کند./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار