حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول

قبض برق مشترکین پرمصرف چقدر است؟

قبض برق مشترکین پرمصرف چقدر است؟ طبیعتا قبوض جدید برای مشترکانی که میزان مصرف آن‌ها مطابق الگو بود تغییری نیافت، اما مشترکانی که بیش از الگو مصرف داشتند، با تغییراتی در قبوض خود مواجه شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 21
کد خبر: ۱۳۰۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکان شرکت توانیر گفت: بیشترین قبوضی که برای مشترکان پرمصرف صادر شده در محدوده پنج میلیون تومان است، اما در این بین مشترکی نیز وجود دارد که قبض برق ۲۰ یا ۲۵ میلیون تومانی هم کرده است. حتی در زمان‌هایی قبض ۸۰ میلیون تومانی نیز صادر شده، اما نمی‌توان این قبض را برای یک خانه تصور کرد چراکه متعلق به واحد‌هایی است که ویژگی‌های خاصی دارند.

 

عبدالامیر یاقوتی با اشاره به وضعیت قبوض مشترکان پرمصرف، اظهار کرد: بررسی‌هایی در این زمینه روی مجموعه قبوضی که هزینه دوره آن‌ها بیش از پنج میلیون تومان باشد صورت گرفت که تعداد آن‌ها زیاد نبود و تقریبا ۲۸۰۰ مشترک را در بر می‌گرفت.


وی با اشاره به تاثیر افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف بر میزان مصرف، تاکید کرد: یکی از عواملی که می‌تواند مشترکان را نسبت به نحوه مصرف آن حساس کند، قیمت آن کالا است. طبیعتا قبوض جدید برای مشترکانی که میزان مصرف آن‌ها مطابق الگو بود تغییری نیافت، اما مشترکانی که بیش از الگو مصرف داشتند، با تغییراتی در قبوض خود مواجه شدند.

 

مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکان شرکت توانیر با تاکید بر اینکه اجرای این طرح مردم را نسبت به میزان مصرف حساس کرده است، گفت: شاید از اکنون زود باشد که بخواهیم در مورد تاثیر اجرای این طرح بر کیلووات ساعت صحبت کنیم؛ چراکه عوامل زیادی روی کیلووات ساعت اثر می‌گذارد و صرفا در این حوزه بحث نرخ و تعرفه مطرح نیست؛ اما در کل باید گفت که اجرای این طرح مشترکان را حساس کرد و امیدواریم با روند و فرصت‌هایی که برای صرفه‌جویی وجود دارد مشترکان بتوانند خودشان را به سطح الگوی مصرف نزدیک کنند.

 

یاقوتی با اشاره به مشترکان کم مصرف نیز گفت: در تابستان به دلیل اینکه سطح الگوی مصرف افزایش پیدا می‌کند، طبیعتا تعداد مشترکان مشمول نیز افزایش می‌یابد و میزان مصرف نیز روند صعودی دارد، اما با این حال در تابستان نزدیک به ۸۰ درصد مشترکان زیر الگوی مصرف قرار دارند که آمار آن در پنج منطقه تعریف شده متفاوت است.

 

وی افزود: میزان الگو در مناطق عادی حدود ۳۰۰ کیلووات ساعت، گرم ۱ در حوزه جنوبی ۳۰۰۰ کیلووات ساعت، گرم ۲ که تعداد آن کم و عموما در مرکز بوده حدود ۲۰۰۰ کیلووات ساعت، گرم ۳ که شامل مناطقی مانند قم، کاشان و قسمت‌هایی از استان یزد می‌شود حدود ۱۰۰۰ کیلووات ساعت و گرم ۴ که استان‌های شمالی هستند ۴۰۰ کیلووات ساعت است.

 

مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکان شرکت توانیر با اشاره به مشترکانی که قبوض برق آن‌ها رایگان شده است، اظهار کرد: طبق قانون جدیدی که ابلاغ شد، مشترکان کمیته امداد و بهزیستی شامل این طرح شدند. در سامانه بر اساس آخرین اطلاعات ثبت شده تا کنون نزدیک به ۸۰۰ هزار مشترک شناسایی شدند و البته هنوز آمار دقیقی از تعدادی که هزینه برقشان صفر شده در دسترس بنده نیست./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار