آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

برگزاری امتحانات مدارس بعد از ماه رمضان+ جزئیات

وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به منظور بهره مندی دانش آموزان از فضائل لیالی قدر و ماه رمضان، مدارس امتحانات را به بعد از این ماه موکول کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 21
کد خبر: ۱۳۰۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که لیالی قدر از چهارشنبه هفته جاری (31 فروردین) آغاز شد، برخی خانواده‌ها در تماس با خبرگزاری تسنیم از ارسال برنامه امتحانات میان‌ترم دانش‌آموزان و تعیین امتحان توسط مدارس در ایام شب‌های قدر خبر دادند و ضمن گلایه از این موضوع آن را مانعی برای حضور فرزندشان در مراسم معنوی لیالی قدر می‌دانند.

 

از سوی دیگر برخی خانواده‌ها خواستار لغو برگزاری امتحانات میان ترم همزمان با ماه رمضان هستند اما متاسفانه ممنوعیتی در این رابطه از سوی آموزش و پرورش اعلام نشده بود.

 

پیش از این در گزارش‌هایی به بیان خواسته‌های خانواده دانش آموزان در این ارتباط پرداختیم و سخنگوی وزارت آموزش و پرورش نیز در گفت و گو با تسنیم از ممنوعیت برگزاری امتحانات همزمان با ایام لیالی قدر خبر داد.

 

هم‌اکنون، مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی با صدور اطلاعیه‌ای از مدارس خواست تا برگزاری آزمون‌ها و امتحانات را به بعد از ماه مبارک رمضان موکول کنند.

 

در این اطلاعیه تاکید شده است: به منظور بهره مندی دانش‌آموزان و همکاران فرهنگی از فضائل ماه مبارک رمضان و لیالی قدر لازم است، مدارس برگزاری آزمون‌ها و امتحانات را به بعد از ماه رمضان موکول کنند.

 

همچنین نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور، رشته‌های شغلی وزارت آموزش و پرورش، صبح روزهای پنجشنبه و جمعه، مورخ 15 و 16 اردیبهشت 1401 که پس از ماه مبارک رمضان خواهد بود، برگزار می شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده