پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

اعلام شهریه مدارس غیردولتی در اردیبهشت ۱۴۰۱

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش جزئیاتی از راه‌اندازی «مدرسه شیشه‌ای» ارائه و از مشخص شدن شهریه سال تحصیلی آتی مدارس غیردولتی در اردیبهشت ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، احمد محمودزاده  درباره طرح «مدرسه شیشه‌ای» توضیح داد و اظهار کرد: تمامی فرایند‌های تعلیم‌وتربیت در مدارس غیردولتی باید شفاف باشد که شعار دولت سیزدهم نیز هست.

وی افزود: مردم باید احساس کنند که مدارس غیردولتی شفاف عمل می‌کنند و عملکرد آن‌ها قابل بررسی و در معرض دید عموم است. باید مشخص باشد که دقیقا قرار است چه میزان شهریه دریافت کنند و این شهریه برای چه اموری صرف می‌شود. معلم، دانش‌آموز، اولیاء و ما به عنوان واسط میان موسسان و اولیاء به این فرایند توجه داریم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در مدرسه شیشه‌ای تلاش ما بر این است که مواردی از قبیل اینکه مدرسه چه فعالیت‌هایی دارد، از چه شاخص‌هایی تبعیت و برنامه‌های سازمان را تا چه حد مدنظر قرار می‌دهد را رصد کنیم. علاوه بر این، بر حسب اینکه مدرسه چه نتایجی کسب می‌کند و در نظرسنجی از والدین در چه جایگاهی است و همچنین سایر شاخص ها، رتبه بندی می‌شود.

محمودزاده ادامه داد: همه این نظارت‌ها و دسترسی‌ها در قالب سامانه مشارکت‌های سازمان مدارس و مراکز غیردولتی اتفاق می‌افتد. ضمن آنکه صدور مجوز راه اندازی مراکز هم در این سامانه انجام می‌شود. طرح مدرسه شیشه‌ای مدتی است که اجرا و موارد فوق‌الذکر به صورت شفاف با مردم در جریان گذاشته می‌شود.

وی اضافه کرد: صدور مجوز کسب‌وکار را هم به سامانه اضافه کرده‌ایم و با توجه به تسهیل شرایط، پس از دریافت استعلام‌های لازم، یک ۱۰ روز برای صدور مجوز اولیه و یک ۱۰ روز برای راه اندازی کسب وکار زمان نیاز است. جزو دستگاه‌هایی هستیم که در این زمینه اعلام آمادگی کامل کرده بودیم و اگر سایر زیرساخت‌های لازم از سوی مراجع مربوط فراهم شود، برای پیشبرد این اقدام مهم نیز مشکلی نداریم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش درباره زمان اعلام شهریه مدارس غیردولتی نیز عنوان کرد: بخشنامه مربوط به تعیین شهریه ارسال شده و فرایند‌های مربوط از سوی موسسان در حال انجام است؛ شهریه به‌زودی و در اردیبهشت ماه نهایی و اعلام می‌شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده