کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

آمریکا: ایران برای رفع تحریم‌های فرابرجامی به نگرانی‌های‌مان پاسخ دهد

واشنگتن اعلام کرد که اگر ایران خواهان رفع تحریم‌هایی ورای برجام است، باید به تمامی نگرانی‌های آمریکا ورای توافق هسته‌ای رسیدگی کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 21
کد خبر: ۱۳۰۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، یک سخنگوی وزارت خارجه‌ آمریکا روز پنج‌شنبه اعلام کرد: ما به طور عمومی مذاکره نمی‌کنیم اما اگر ایران می‌خواهد تحریم‌های ورای برجام لغو شوند، باید به نگرانی‌های‌مان ورای برجام پاسخ دهد.

 

وی افزود: اگر آن‌ها نمی‌خواهند از این مذاکرات برای رفع مشکلات دوجانبه ورای برجام استفاده کنند، ما مطئنیم که می‌توانیم به سرعت بر سر برجام به تفاهم برسیم و اجرای مجدد آن را ازسر بگیریم.

 

این سخنان سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پی صحبت‌های فرمانده نیروی دریایی سپاه مطرح شد.

 

دریادار علیرضا تنگسیری ساعاتی پیش در ضیافت افطاری وابستگان نیروی دریای سپاه در استان فارس با اشاره به مذاکرات با آمریکا گفته بود: مرتب پیغام می دهند اگر از دست انتقام حاج قاسم بکشید، فلان امتیاز را می‌دهیم و فلان تحریم را بر می داریم اما این خیالی باطل است. هم رهبری بر گرفتن انتقام تاکید دارند و هم فرمانده سپاه گفته است که انتقام حتمی است اما جا و مکان را ما تعیین می‌کنیم.

 

مذاکرات وین در پی برخی تحولات اخیر در مناسبات سیاسی بین‌المللی در پی حمله روسیه به اوکراین، اعمال تحریم‌های متعدد واشنگتن علیه روسیه و کشمکش‌های تهران- واشنگتن بر سر برخی مسائل باقی مانده در مذاکرات، اخیرا تا اطلاع ثانوی متوقف شد.

 

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در این باره گفته بود: آن چه که در وین هست به خاطر رویکرد آمریکا در نقطه توقف قرار دارد.

 

خطیب زاده با بیان این که دولت واشنگتن در مورد موضوعات باقی مانده در مذاکرات وین هنوز تصمیمات سیاسی خود را نگرفته است تصریح کرد: آمریکا تلاش می کند موضوعات باقی مانده در این مذاکرات را گروگان مسائل سیاست داخلی خود کند.

 

او افزود: ما ملت صبوری هستیم ولی تا ابد صبر نمی‌کنیم و اگر آمریکا می‌خواهد توافقی صورت بگیرد باید تصمیم سیاسی خود را در اسرع وقت بگیرد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر