واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

ترامپ: ایران دیگر از ما نمی‌ترسد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا با انتقاد از سیاست های جو بایدن رییس جمهوری دموکرات کنونی کشورش و بیان اینکه "در خطرناک ترین دوره در تاریخ آمریکا قرار داریم، گفت: ایران دیگر از ما نمی‌ترسد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 22
کد خبر: ۱۳۰۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر دونالد ترامپ رئیس جمهوری جمهوریخواه و تندروی سابق آمریکا در سخنانی در برنامه بنیاد هریتیج در ایالت فلوریدا هشدار داد که بایدن با سیاست های خود از جمله خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه هوایی بگرام در افغانستان که به عقیده او، آمریکا می توانست از این پایگاه برای نظارت بر برنامه هسته ای چین استفاده کند، آمریکا را در برابر دشمنانش آسیب پذیرتر کرده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری جمهوریخواه و تندروی سابق آمریکا در سخنانی در برنامه بنیاد هریتیج در ایالت فلوریدا هشدار داد که بایدن با سیاست های خود از جمله خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه هوایی بگرام در افغانستان که به عقیده او، آمریکا می توانست از این پایگاه برای نظارت بر برنامه هسته ای چین استفاده کند، آمریکا را در برابر دشمنانش آسیب پذیرتر کرده است.

رئیس جمهوری سابق آمریکا افزود: چین دیگر به ما احترام نمی گذارد، ایران دیگر از ما نمی ترسد، و روسیه با حمله وحشتناک خود به اوکراین نشان داد که رهبران ما چقدر ضعیف هستند. آنها (روسیه) هرگز در دولت ترامپ این کار را انجام نمی دادند.

ترامپ با تاکید بر اینکه " در خطرناک ترین دوره در تاریخ آمریکا قرار داریم"، خاطرنشان کرد که او نیز قصد داشت از افغانستان خارج شود، اما نحوه خروج بایدن از این کشور، آمریکا را تحقیر کرد.

وی ادامه داد: کشور ما در افغانستان تحقیر شده است، سربازان ما در این کشور کشته شدند، ما گروگان های آمریکایی را رها کردیم و تجهیزات نظامی آمریکا را در این کشور گذاشتیم. ما تسلیم شدیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار