عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

سردبیر ویکی لیکس: حکم استرداد آسانژ به معنای حکم اعدام است

سردبیر ویکی لیکس: حکم استرداد آسانژ به معنای حکم اعدام است کریستن هرانفسون گفت: استرداد آسانژ جان او را به خطر می‌اندازد و مجازات اعدام را در پی خواهد داشت. اکنون این دادگاه با حکم جدید خود، حکم اعدام آسانژ را امضا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر سردبیر ویکی لیکس در انتقاد به حکم دادگاه لندن اعلام کرد که حکم استرداد آسانژ به آمریکا به معنای حکم اعدام او است.
کریستن هرانفسون گفت: «شانزده ماه پیش، این دادگاه به این نتیجه رسید که استرداد آسانژ جان او را به خطر می‌اندازد و مجازات اعدام را در پی خواهد داشت. اکنون این دادگاه با حکم جدید خود، حکم اعدام آسانژ را امضا کرد.»

به گزارش اسپوتنیک، سردبیر ویکی لیکس پس از جلسه دادگاه لندن، با تاکید بر اینکه زندگی آسانژ اکنون در دستان پریتی پاتل، وزیر کشور و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس است، گفت: «آن‌ها این اختیار را دارند که جلوی این کار را بگیرند و یک زندگی را نجات دهند و جلوی این حمله به آزادی مطبوعات را بگیرند.»

جولیان آسانژ در آوریل ۲۰۱۹ و پس از هفت سال پناهندگی در سفارت اکوادور در لندن بازداشت و روانه زندان شد. تصمیم برای صدور حکم استرداد او در ۲ آوریل گرفته شد و اکنون تصمیم نهایی در خصوص استرداد باید به تایید وزیر کشور انگلیس برسد. آسانژ تا ۱۸ مه فرصت دارد تا دفاعیات خود را مطرح کند.

پیشتر آمریکا از تصمیم قوه قضاییه انگلیس مبنی بر بازنگرداندن بنیانگذار ویکی لیکس، ابراز ناامیدی و او را به افشای اسناد دیپلماتیک متهم کرده بود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار