ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند

تخلیه کنگره آمریکا به‌دلیل «تهدید هوایی»

پلیس کنگره آمریکا می‌گوید به دلیل نزدیک شدن تهدیدآمیز یک هواپیما به ساختمان کنگره، تمام این مجتمع باید تخلیه شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 21
کد خبر: ۱۳۰۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های آمریکایی بامداد پنجشنبه از تخلیه ساختمان کنگره این کشور در پی وقوع حادثه امنیتی خبر دادند.

 

بر اساس این گزارش‌ها، این حادثه امنیتی مربوط به «تهدید هوایی» است که باعث تخلیه ساختمان کنگره شده است.

 

پلیس مجموعه کنگره آمریکا نیز طی بیانیه‌ای گفت: «در حال ردیابی هواپیمایی هستیم که تهدیدی احتمالی برای کنگره است. تمام ساختمان‌ها تخلیه می‌شوند».

 

دقایقی بعد پلیس کنگره خبر داد که در پی رفع شدن تهدید هوایی احتمالی برای این مجتمع، وضعیت سفید در کنگره اعلام شده است.

 

این هراس و وحشت دستگاه‌های امنیتی آمریکا از احتمال حمله به کنگره این کشور همزمان شده است با نظرسنجی جدیدی در آمریکا که نشان می‌دهد حدود ۵۷ درصد از مردم این کشور از تکرار حمله به کنگره می‌ترسند. (جزئیات بیشتر)

 

ششم ژانویه (۱۷ دی) کنگره آمریکا در حال شمارش آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند.

 

حامیان ترامپ اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیروهای امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حمله، پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند.

 

حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا استیضاح دوم او در کنگره را رقم زد. با این حال محاکمه ترامپ در مجلس سنای آمریکا با مخالفت جمهوری‌خواهان مواجه شد و شکست خورد./ فارس

ارسال نظر