المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

3 زخمی در تیراندازی شمال غرب واشنگتن

3 زخمی در تیراندازی شمال غرب واشنگتن پلیس واشنگتن گفته دو نفر از افراد زخمی‌شده دو مرد بزرگسال و یک نفر دیگر یک زن نوجوان است. پلیس اشاره‌ای به وضعیت سلامتی این افراد نکرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 23
کد خبر: ۱۳۰۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های آمریکایی بامداد شنبه (۲۳ آوریل/۳ اردیبهشت) گزارش داده‌اند در یک تیراندازی در شمال غرب واشنگتن دست‌کم سه نفر زخمی شده‌اند.

شبکه خبری سی‌بی‌اس گزارش داد این حادثه در نزدیکی «دانشگاه منطقه کلمبیا» به وقوع پیوسته است. این دانشگاه در حال حاضر به حالت تعطیل درآمده است.

پلیس واشنگتن گفته دو نفر از افراد زخمی‌شده دو مرد بزرگسال و یک نفر دیگر یک زن نوجوان است. پلیس اشاره‌ای به وضعیت سلامتی این افراد نکرده است.

از شهروندان آمریکا خواسته شده از نزدیک‌شدن به منطقه محل وقوع تیراندازی خودداری کرده و تا اطلاع ثانوی، منتظر بسته شده خیابان‌ها باشند. «موریل باوسر»، شهردار واشنگتن از کسانی که در «پارک کلیولند» و منطقه «ون‌نس» حضور دارند خواسته در اماکن مناسب پناه بگیرند.

حدود ده روز پیش پایگاه «آرشیو خشونت‌های مسلحانه» که آمارهای مربوط به خشونت‌های مسلحانه در آمریکا را ثبت می‌کند گزارش داده بود در سال جاری میلادی بیش از ۵۰۰۰ تیراندازی مرگبار در این کشور ثبت شده است.

پایگاه «آرشیو خشونت‌های مسلحانه» نوشته است: «تا دیروز، شمار تیراندازی‌های مرگبار در ایالات متحده به بالغ بر ۵۰۰۰ مورد رسید. این رقم معادل ۵۰ مرگ در روز به طور متوسط است. آمریکا سال گذشته در تاریخ ۹ آوریل، سال ۲۰۲۰ در تاریخ ۳۰ آوریل و سال ۲۰۱۹ در تاریخ ۱۴ مه به این آمار رسیده بود.»

«تیراندازی کور» یا «تیراندازی با تلفات انبوه» مفهومی است که برای اطلاق به تیراندازی‌هایی به کار می‌برد که در جریان آنها به سمت ۴ نفر یا بیشتر تیراندازی صورت گرفته است. این تیراندازی‌هعا چالش ادامه‌دار پیش روی دولتمردان آمریکا است. بسیاری از کارشناسان آزادی حمل سلاح را یکی از دلایل این بحران می‌دانند.

نتایج یک تحقیق در آمریکا که سال گذشته منتشر شد حاکی از افزایش چشمگیر تقاضا برای خرید اسلحه در این کشور بود. این تحقیق که متشرکاً توسط دانشگاه‌های «نورث ایسترن» و «هاروارد» انجام شد نشان داد یک پنجم خریداران اسلحه در سال ۲۰۲۰ میلادی، برای اولین بار اقدام به چنین کاری کرده‌اند.

این تحقیق همچنین نشان داد شمار کل صاحبان سلاح و تعداد شهروندان آمریکایی که اقدام به خرید سلاح کرده‌اند، روند افزایشی داشته‌اند. بر اساس این نتایج، هفده میلیون آمریکایی، سال ۲۰۲۰، اسلحه خریداری کرده‌اند که بیش از پنج درصد بیشتر از سال ۲۰۱۹ میلادی است.

از سوی دیگر، یافته‌های این تحقیق حاکی از این است که در این بازه زمانی، زنان نیمی از خریداران اسلحه را تشکیل داده‌اند. بر همین اساس، در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۳۹ درصد از خانواده‌های آمریکایی صاحب سلاح بودند. این درحالی است که این میزان در سال ۲۰۱۶، ۳۲ درصد بود.

نتایج تحقیقات دیگری که چندی پیش منتشر شد نشان می‌دهد، بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ نزدیک به ۵۵۰ هزار نفر به دلیل جراحت‌های ناشی از حملات مسلحانه روانه بیمارستان شده‌اند. این حجم از خشونت مسلحانه، سالانه میلیاردها دلار هزینه به نظام بهداشت و درمان آمریکا تحمیل می‌کند.

مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد: در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود ۵ درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار