معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است

اصلاح‌طلبان با تخریب دولت می‌خواهند عملکرد گذشته خود را پاک کنند

نماینده رشت در مجلس گفت: اصلاح‌طلبان با جوسازی‌ها علیه دولت آقای رئیسی در صدد هستند تا خاطره تلخ عملکرد خود در دولت قبل را‌‌‌‌‌‌‌‌ از اذهان عمومی پاک کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامیبا اشاره به فضاسازی برخی اصلاح طلبان علیه دولت رئیسی گفت: اصلاح طلبان در حالی عنوان می کنند که تمام کارکنان در دولت آقای رئیسی تغییر کرده‌اند که این مسأله به هیچ وجه صحت ندارد و حتی بعضا کندی تغییرات در کارکنان و مدیران باقیمانده از دولت قبل موجب انتقاد می‌شود.

 

وی افزود: اصلاح طلبان با این جوسازی‌ها علیه دولت آقای رئیسی در صدد هستند تا خاطره تلخ عملکرد خود در دولت قبل را‌‌‌‌‌‌‌‌ از اذهان عمومی پاک کنند.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اصلاح طلبان در دیدار نوروزی که با سران خود داشتند کار تخریب دولت آقای رئیسی را‌‌‌‌‌‌‌‌ کلید زدند و این موضوع در سال جدید در دستورکار آنها قرار گرفته است.

 

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: آنها در صدد هستند تا با جوسازی علیه دولت فضا را‌‌‌‌‌‌‌‌ برای انتخابات 1402 برای خود فراهم کنند و بتوانند از این طریق کرسی‌هایی را‌‌‌‌‌‌‌‌ در مجلس به دست آورند.

 

وی افزود: اصلاح طلبان می‌دانند که کارنامه عملکرد آنها در دولت قبل کارنامه قابل دفاعی نیست و به همین دلیل سعی دارند تا با تخریب دولت جدید کارنامه عملکرد خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ به فراموشی بسپارند./فارس

ارسال نظر