وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

برنامه‌های هفته کارگر اعلام شد

برنامه‌های هفته کارگر اعلام شد ستاد مرکزی بزرگداشت هفته کارگر، در آخرین جلسه برنامه‌های اجرایی خود را برای هفته کارگر اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، در آخرین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت هفته کارگر که امروز یکشنبه (۴ اردیبهشت ماه) به ریاست علیرضا محجوب (دبیر کل خانه کارگر) و با حضور نمایندگان تشکل‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط با برگزاری مراسم‌های هفته کارگر سال۱۴۰۱ برگزار شد، این ستاد برنامه‌های خود را به مناسبت هفته کارگری مشخص کرد.

شیوع کرونا و ماه مبارک رمضان، برنامه‌های سال جاری را همانند سال‌های گذشته تحت‌الشعاع خود قرار داده‌اند، از همین رو برنامه‌های سال جاری به نسبت دو سال گذشته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار خواهد شد.

این برنامه‌ها از روز دوشنبه ۵ اردیبهشت آغاز و تا روز شنبه یازدهم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

شست خبری خانه کارگر به مناسب آغاز هفته کارگر با حضور علیرضا محجوب (دبیرکل خانه کارگر) صبح امروز (یکشنبه/ ۴ اردیبهشت) برگزار شد.

محجوب در ابتدای این نشست گفت: پیشاپیش روز کارگر را به همه آزادگان و کارگران آزاده جهان تبریک می‌گوییم و یادی می‌کنیم از کسانی که در جنبش اول ماه می‌۱۸۸۶ در شهر شیکاگو توسط پلیس آمریکا جان خود را از دست دادند. ما متاسفم هستیم که آمریکا امروز هم این روز را خیلی به رسمیت نمی‌شناسد.

وی گفت: جنبش اول ماه می‌۱۸۸۶ نیز الهام بخش ایجاد سازمان بین‌المللی کار و بسیاری از تحرکات بین‌المللی بوده است. روز کارگر در مقاوله‌نامه شماره یک سازمان بین‌المللی کار در سال ۱۹۱۹ آمده است.

محجوب با بیان اینکه روز کارگر را باید یک جشن اعتراضی بدانیم، گفت: در سنوات گذشته قبل از شیوع کرونا اعتراضاتی که در این روز برگزار می‌شد با درگیری‌هایی، همراه بوده است که البته این درگیری‌ها به ماهیت این جنبش و اعتراضات برمی‌گردد.

دبیرکل خانه کارگر بیان کرد: در این چند سالِ شیوع کرونا تجمعات روز کارگر به صورت محدود برگزار شد که ما امیدواریم امسال این محدودیت جبران شود و ما شاهد مراسم‌های باشکوه در سراسر جهان باشیم.

وی گفت: ساعاتی پیش آخرین جلسه‌ی ستاد خانه کارگر برای برگزاری مراسم هفته کارگر به پایان رسید و برنامه‌های ما برای این روز تعیین شد. البته این برنامه‌ها همچنان به خاطر شرایط کرونایی محدود است و امیدواریم این محدودیت‌ها سال آینده به طور کامل برداشته شود.

محجوب بیان کرد: ما همواره تلاش کردیم مراسم روز کارگر را حتی به شکل مجازی برگزار کنیم. امسال این مراسم برگزار می‌شود و دیگر برنامه‌ها مجازی نخواهد بود، اما نسبت به دوره‌های قبل از کرونا محدودتر خواهد بود.

خبر در حال تکمیل است…

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار