پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۱هزار و ۵۳۶ تومان شد جزییات پیش فروش بلیط قطار اربعین جزئیات بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴ قیمت جدید طلا و سکه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ / سکه ۲.۵ میلیون سقوط کرد وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود بنیاد مسکن: برآورد اولیه خسارات حمله اسرائیل بین ۳ تا ۴ همت بود خبر جدید درباره وصول چک‌های بانکی قیمت جدید طلا و سکه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / کف قیمتی سکه شکسته شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / دلار یک کانال سقوط کرد جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت / تمدید برخی مواعد مالیاتی با ابلاغیه رئیس‌جمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد حقوق کارگران دو برابر شد + جدول واریز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی حساب برای این دهک‌ها خبر مهم درباره کالابرگ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی و ارائه درخواست بازبینی

ادامه بلاتکلایفی بیمه‌ای کارگر ساختمانی

رئیس انجمن صنعت ساختمان گفت: طبق آمار عملکرد سنجش مهارت در بخش ساختمان تنها ۳۱ هزار و ۹۵۱ نفر برای گرفتن کارت مهارت قبول شده‌اند و این در حالی است که ما در کشور یک میلیون و ۶۰۰ هزار کارگر بیمه نشده داریم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پژمان جوزی رئیس  انجمن صنعت ساختمان اظهار داشت: طبق  آمار عملکرد سنجش مهارت در بخش ساختمان  تنها ۳۱ هزار و ۹۵۱ نفر  برای گرفتن کارت مهارت قبول شده‌اند و این در حالی است که ما  در کشور  یک میلیون و ۶۰۰ هزار کارگر بیمه نشده  داریم.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای که حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از جمعیت کارگران صنعت ساختمان را مهاجران و اتباع تشکیل می‌دهند که طبق قانون این افراد را نمی‌شود بیمه کرد. در سال ۱۴۰۱ فقط ۴۲ هزار نفر کارگر موفق به دریافت کارت مهارت شدند.

جوزی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب سال‌هاست بر ضرورت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و رفع موانع تأکید دارند، اما متأسفانه ساختار اداری کشور قفل است و بروکراسی بی‌مورد و مجوزدهی، مانعی بزرگ بر سر راه سرمایه‌گذاران ایجاد کرده است: بیش از ٩٧ درصد کارگران به دلیل نداشتن کارت مهارت، فاقد پوشش بیمه‌ای هستند.

رئیس انجمن صنعت ساختمان درباره شرایط مطلوب برای توسعه سرمایه‌گذاری افزود: سرمایه‌گذاری موفق در بخش مسکن، نیازمند تسهیل‌گری دولت و عدم رقابت دولت با بخش خصوصی است. در حالی‌که در شرایط فعلی، بخش دولتی با برخورداری از امکانات ویژه، عملاً به رقیبی برای بخش خصوصی تبدیل شده است. این در حالی است که با تغییر دولت‌ها، پروژه‌ها نیمه‌کاره رها می‌شوند و سیاست‌ها دگرگون می‌شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار