پزشکیان دوشنبه به ارمنستان سفر می‌کند خطیب: ۷ میلیون گزارش مردمی در جنگ ۱۲ روزه داشتیم وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم/تحرکات آنان به‌دقت زیر نظر است عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران

لغو تغییر ساعت رسمی کشور از ابتدای سال ۱۴۰۲+ جزئیات

نماینده نجف آباد در مجلس گفت: طبق توافقی که با دولت انجام شده است ساعت رسمی کشور از ابتدای سال ۱۴۰۲ تغییر نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد در مجلس  با اشاره به آخرین وضعیت بررسی عدم طرح تغییر ساعت رسمی کشور در قوه مقننه، گفت:پس از مصوبه‌ مجلس درباره این موضوع شورای نگهبان 2 ایراد به این مصوبه وارد دانست و برای اصلاح آن را به مجلس ارجاع داد.

 

وی درباره ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه مجلس، ادامه داد: یک ابهام این بود که آیا در عدم تغییر ساعت این اختیار به دولت داده خواهد شد که به مانند قبل از سال 1386 دولت ساعت‌ها را تغییر بدهد یا خیر که مجلس اعلام کرد خیر اما تبصره‌ای آورده شده مبنی بر اینکه دولت بدون تغییر ساعت می‌تواند در 6 ماه گرم سال مناطقی که نیاز دارند فراخوان بدهد و اعلام کند کارمندان این مناطق یک‌ساعت زودتر به محل کار بروند.

 

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی تصریح کرد: دومین ابهام شورای نگهبان درباره این بود که از چه تاریخی قرار است این عدم تغییر ساعت اجرایی شود که در رفع ابهام این موضوع، آن را موکول به ابتدای سال 1402 کردیم.

 

ابوترابی درباره علت اجرایی شدن این قانون از ابتدای سال 1402 اضافه کرد: دولت به مجلس اعلام کرد که سه ماه زمان نیاز دارد تا برنامه‌ها و نرم‌افزارهای کامپیوتری ادارات را به روز کند و از سوی دیگر درباره پروازهای بین‌المللی نیز باید اطلاع رسانی کند که به همین دلیل با نظر دولت مقرر شد این قانون از ابتدای سال 1402 اجرایی شود.

 

وی اظهار کرد: ایرادات شورای نگهبان به این طرح در کمیسیون اجتماعی برطرف شده و نظر مثبت دولت نیز درباره این ابهامات اخذ شده است و پس از بازگشت نمایندگان از حوزه‌های انتخابیه خود این طرح باردیگر در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت تا پس از تصویب برای اعلام نظر به شورای نگهبان ارجاع و پس از تائید برای اجرا به دولت ابلاغ شود./ تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار