تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول

محیط زیست مازندران:پلنگ سرگردان وحشی‌تر شده بود، ناچار به شلیک شدیم

به گفته مدیرکل حفاظت از محیط زیست مازندران پلنگ به سمت شهروندان حمله‌ور شد که به ناچار به سمت او شلیک شد تا به شهروندان آسیب نزند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر مدیرکل حفاظت از محیط زیست مازندران گفت: پلنگ به دام افتاده در قائم‌شهر به دلیل شدت جراحت ناشی از شلیک گلوله تلف شد و وحشی یا قاچاق بودن این قلاده در حال بررسی است‌.
عطاالله کاویان با بیان اینکه در پی رویت یک قلاده پلنگ نر ساله در سطح شهر قائم‌شهر، عوامل امدادی، محیط‌زیست، نظامی و انتظامی در محل مستقر شدند، اظهار کرد: این پلنگ به دلیل وحشت ایجاد شده‌، وحشی‌تر شد و دو تن از ماموران نیروی انتظامی نیز جراحت وارد کرد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ در جست و گریز به خانه مخروبه‌ای پناه برد که با پهپاد او را دنبال کردیم اما موفق به رویت او نشدیم، افزود: پس از خروج از مخروبه به سمت شهروندان حمله‌ور شد که به ناچار به سمت او شلیک شد تا به شهروندان آسیب نزند.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست مازندران از بازگشت مجدد پلنگ به خرابه خبر داد و تصریح کرد: بلافاصله عوامل به داخل منزل مخروبه رفتند و با بیهوش سازی، پلنگ به قفس منتقل شد.

کاویان با بیان اینکه پلنگ مجروح به پناهگاه حیات وحش سمسکنده منتقل سد تا احیا و درمان شود، خاطرنشان کرد: حیوان وحشی به دلیل شدت جراحات تلف شد و تلاش برای نجات او بی نتیجه ماند.

وی از بررسی علت ورود این قلاده پلنگ به شهر خبر داد و گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیل اتمام ذخیره غذایی در قلمرو، او به دنبال شکار به سمت شهر کشانده شده و یا اینکه در دوران هاری به سر می‌برد که این بیماری نیز عامل ورود به محیط مسکونی می‌تواند باشد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه موضوع دیگری با عنوان فرار این پلنگ از منزلی نیز در دست بررسی است، یادآور شد: این فرضیه نیز مطرح است که احتمال می‌رود پلنگ قاچاق بوده و از منزل یا مکانی فرار کرده باشد که در سطح شهر جست و گریز می‌کرد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار