پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

قتل پسر ۹ ساله به دست پدر معتاد

بامداد دوم اردیبهشت پس از گزارش مرگ مشکوک یک کودک ۹ ساله در شهرستان بردسیر گزارش شده و پس از بررسی مشخد شد که این کودک توسط پدرش را به قتل رسیده که فورا دستور بازداشت متهم صادر شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بردسیر از دستگیری قاتل کودک ۹ساله در این شهرستان خبر داد و گفت: آسیبهای اجتماعی، اعتیاد و عدم کنترل خشم پدر، این کودک ۹ ساله را به کام مرگ کشاند.

افشین صالحی نژاد با تاکید بر این مطلب که پرونده مربوط به این قتل به صورت ویژه و خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت، افزود: بامداد دوم اردیبهشت پس از گزارش مرگ مشکوک یک کودک ۹ ساله در این شهرستان، بلافاصله بازپرس ویژه قتل، کارآگاهان پلیس آگاهی و نماینده پزشکی قانونی در محل حاضر شدند و از آنجا که بررسی اولیه بازپرس و ادله موجود بیانگر و وقوع بزه قتل بود، فورا تحقیقات جنایی آغاز گردید و در بازجویی ها و تحقیقات اولیه مشخص گردید، این کودک توسط پدرش را به قتل رسیده که فورا دستور بازداشت متهم صادر گردید.
این مقام قضایی ادامه داد: با توجه به جدایی والدین طفل و مشکلات ایجاد شده برای فرزندان و نیز عدم کنترل خشم و اعتیاد متهم، وی مقتول را به نحو شدید مورد کتک کاری قرار می‌دهد و ضربات شدید به بدن و سر پسر ۹ ساله وارد شده که در نهایت منجر به مرگ وی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه تحقیقات تکمیلی در این رابطه ادامه دارد، افزود: تا این مرحله از تحقیقات که توسط بازپرس ویژه قتل انجام شده، مشخص است که شخصی به جز پدر در این جنایت نقشی نداشته است و قاتل نیز در اظهارات خود انگیزه اش را تنبیه اعلام نموده و بیان داشته قصد کشتن او را نداشته است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر