ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

دادستان کل کشور:بانک‌ها با قاطعیت افراد سودجو را به قوه قضاییه معرفی کنند

دادستان کل کشور گفت:باید با افرادی که تسهیلاتی گرفته و در جای دیگر هزینه کرده‌اند با قاطعیت با این افراد برخورد و بانک‌ها آنان را به دستگاه قضایی معرفی کنند تا برخورد شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر دادستان کل کشور با اعلام حمایت از فعالان اقتصادی که با بانک‌ها دچار مشکل شده‌اند، گفت: این حمایت به هیچ‌ وجه شامل افرادی که تسهیلاتی گرفته و در جای دیگر هزینه کرده‌اند نمی‌شود؛ با قاطعیت با این افراد برخورد و بانک‌ها آنان را به دستگاه قضایی معرفی کنند تا برخورد شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری در دیدار با اعضای شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی، در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولید و اشتغال، افزود: در حال حاضر یکی از مواردی که جزو اولویت های دستگاه قضایی است حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی است.

دادستان کل کشور اظهار داشت: بانک‌ها نقشی تعیین کننده در رشد و توسعه اقتصاد کشور دارند و باید در جهت تحقق شعار سال نقش خود را ایفا کنند. معتقد هستیم باید مسائل و مشکلات بانک ها شنیده شود تا آنها هم بتوانند به درستی به وظایف بانکداری خود عمل کنند.

وی گفت: بانک‌ها باید یکی از بازیگران اصلی در حمایت از تولید باشند و در احیای کارخانجات تعطیل و نیمه تعطیل سهیم باشند. البته این بدان معنا نیست که بانک ها متضرر شوند و بر آنها تکالیف غیرقابل انجام، بار شود.

دادستان کل کشور در ادامه با انتقاد از عملکرد برخی بانک ها که نسبت به اخذ سود مرکب اقدام می‌کنند، ادامه داد: مساله دیگری که بانک ها لازم است نسبت به آن حساس باشند بحث دریافت سود مرکب است؛ متاسفانه گزارش هایی که در این رابطه به دست ما می‌رسد صحت دارد و برخی شعب دست به این فعل حرام می زنند که باید جلوی این کار گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: موضوع دیگر این است که نظارت در سیستم بانکی کشور یک نظارت ضعیف است و پاسخگوی مشکلات و انتقادات مردمی نیست. نظام بانکی اگر می‌خواهد به درستی کار کند باید نظارت دقیقی بر زیرمجموعه خود داشته باشد. لازم است درگاهی برای اعتراضات و شکایات مردمی وجود داشته و اگر وجود دارد اطلاع رسانی بیشتری برای آن صورت پذیرد.

دادستان کل کشور ادامه داد: حتما بانک ها به دنبال یک رویه واحد باشند تا از آن طریق بتوانند از صنایع و واحدهای تولیدی حمایت کنند. بانک ها باید ساز و کاری طراحی کنند که بشود از بنگاه های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل حمایت کرده و در زمان سود ده شدن واحد از آن نفع ببرند.

حجت الاسلام منتظری به موضوع اصلاح نظام بانکی اشاره کرد و گفت: اصلاح نظام بانکی یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری و نیازهای روز جامعه است. برای اصلاح نظام بانکی جلسات مستمر داشته و پیشنهادات و برنامه های خود را مطرح و پیگیری کنید. در هرجایی هم که لازم بود به ما اعلام کنید تا در کنارتان بوده و مسائل‌تان را منتقل کنیم.

وی افزود: بسیاری از مباحث و مطالب شما مدیران عامل بانک ها به ما در دادستانی کل منتقل نشده است که اگر شده بود حتما آنها را پیگیری می کردیم بنابراین مسائل و مشکلات خود را از طریق معاون اقتصادی به ما اعلام کنید تا در دستور کار قرار گیرد.

در این نشست اعضای شورای هماهنگی بانکها به تشریح ساختار این شورا پرداخته و مسائل و مشکلات خود را با دادستان کل کشور درمیان گذاشتند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار