دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ارسال اسامی ۸۹ دستگاه کم کار در زمینه قانون حمایت از معلولین به رئیس جمهور

رئیس سازمان بهزیستی از ارسال اسامی ۸۹ دستگاه‌هایی که در زمینه قانون حمایت از معلولین کوتاهی کردند به رئیس جمهور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی محمد قادری اظهار کرد: در روز ٣١ فروردین ماه سال جاری نامه‌ای برای رئیس جمهوری ارسال شد که شامل لیست دستگاه‌هایی است که در زمینه قانون حمایت از معلولین کوتاهی کردند.

وی ادامه داد: متاسفانه برخی دستگاه‌ها می‌بایست وظیفه خود را در این باره انجام می‌دادند، اما به هر طریقی انجام ندادند.

قادری در پاسخ به اینکه کدام دستگاه‌ها در این امر کوتاهی کردند، گفت: زیاد هستند. حدود ٨٩ دستگاه هستند که اصلا به وظیفه خود عمل نکردند. در حقیقت با توجه به اینکه قانون و تکلیف است وظیفه داریم هر سال یکبار در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گزارش اجرای قانون را ارائه کنیم.

به گفته رئیس سازمان بهزیستی، این عدم انجام وظیفه پیگرد قانونی دارد. به خصوص کمیسیون اصل ٩� ورود پیدا می‌کند و مثلا درباره ماده ۵ و تبصره ٢ که بحث حمل و نقل افراد دارای معلولیت را پیگیری می‌کند برای آن‌ها مبانی پیگرد قانونی تنظیم خواهد شد.

قادری تاکید کرد: افرادی که زیرساخت در اختیارشان است و می‌توانند تسهیل‌گری کنند باید به وظیفه قانونی خود عمل کنند و این یک نوع فرهنگ سازی است./تسنیم

ارسال نظر