توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو» سد‌های خالی در انتظار تابستان؛ کاهش ۴۶ درصدی بارش‌ها رئیس دانشگاه صنعتی شریف: فضای دانشگاه محل تخلیه آرام اعتراضات است اخطار انضباطی دانشگاه شریف و بهشتی به دانشجویان شرکت کننده در تجمعات کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در تایباد علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران

دستور استاندار مازندران برای بررسی علل مرگ پلنگ در قائم شهر

استاندار مازندران به معاون سیاسی امنیتی اجتماعی خود دستور داد به‌فوریت با تشکیل کارگروهی به بررسی علل تلف‌شدن پلنگ مشاهده‌شده در شهر قائم‌شهر ورود پیدا کند و ضمن شناسایی عوامل خاطی، مانع تکرار چنین حوادث تلخ شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، استاندار مازندران به معاون سیاسی امنیتی اجتماعی خود دستور داد به‌فوریت با تشکیل کارگروهی به بررسی علل تلف‌شدن پلنگ مشاهده‌شده در شهر قائم‌شهر ورود پیدا کند و ضمن شناسایی عوامل خاطی، مانع تکرار چنین حوادث تلخ شود. ‎

در دستور سید محمود حسینی‌پور خطاب به روح‌الله سلگی آمده است: تلف شدن یک قلاده پلنگ ایرانی در قائم‌شهر در شرایطی که شاهد کمیاب شدن و انقراض گونه‌های مختلف آن در کشور و استان هستیم، پذیرفتنی نیست.

نماینده عالی دولت در استان مازندران تأکید کرده است: هرچند تأمین امنیت و جان مردم در پی ورود یک قلاده پلنگ به محیط عمومی شهر قائم‌شهر ضرورت داشت و متولیان امر باید از جان مردم حراست می‌کردند، اما باید به‌شیوه‌های صحیح و با استفاده از ابزار‌های مدرن نسبت به زنده‌گیری این گونه کمیاب اقدام می‌شد.


حسینی‌پور خطاب به معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری مازندران بیان کرده است: به جناب‌عالی مأموریت می‌دهم به‌فوریت ظرف ۴۸ ساعت آینده با تشکیل کارگروهی نسبت به بررسی زوایای مختلف این حادثه اقدام و گزارش نهایی را اعلام فرمایید.

استاندار مازندران در ادامه این دستور تأکید کرده است: لازم است بررسی شود که؛ چرا دستگاه‌های متولی به‌خصوص سازمان حفاظت محیط زیست استان با تأخیر چندساعته نسبت به بیهوش کردن پلنگ سرگردان در شهر اقدام کرده و در نهایت نیز کوتاهی‌ها منجر به تلف شدن این حیوان شده است؟ باید ضمن برخورد با عوامل خاطی، با انجام اقدامات پیشگیرانه مانع تکرار چنین حوادث تلخ شد و همچنین بررسی گردد؛ یک قلاده پلنگ چگونه وارد شهر شده است؟

ارسال نظر
آخرین اخبار