جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است

پروفسور امین: بخاطر محکوم کردن ترامپ از جبهه ملی اخراج شدم

پروفسور سید حسن امین استاد دانشگاه گلاسکو کلدونیان و از اعضای حزب ایران، از اخراج خودش از تشکیلات جبهه ملی به‌دلیل محکوم کردن تروریست خوانده شدن سپاه از سوی ترامپ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 09
کد خبر: ۱۳۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید حسن امین استاد دانشگاه گلاسکو از اخراج خودش از تشکیلات جبهه ملی به دلیل محکوم کردن اقدام ترامپ در تروریست خواندن سپاه پاسداران خبر داد.

پروفسور سید حسن امین استاد دانشگاه گلاسکو کلدونیان و از اعضای حزب ایران، از اخراج خودش از تشکیلات جبهه ملی به‌دلیل محکوم کردن تروریست خوانده شدن سپاه از سوی ترامپ خبر داد.

 

وی با بیان اینکه بعد از اقدام ترامپ در تروریست خواندن سپاه‌، به‌ همراه تیمسار فربد رئیس اسبق ستاد ارتش جمهوری اسلامی بیانیه‌ای صادر و اقدام ترامپ را محکوم کردیم، گفت: چگونه ترامپ سپاهی که جزو لاینفک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است می‌تواند تروریست بخواند؟ متاسفانه این اقدام موجب شد تا چند عضو تندروی جبهه ملی که علاقه‌مند به تشدید تحریم‌ها هستند ما را به جیره‌خوار بودن متهم کرده و از جبهه ملی اخراج کنند.

 

سید حسن امین با اشاره به اینکه من خودم به‌عنوان یک شهروند و یک حقوقدان انتقاداتی به شرایط فعلی کشور دارم و انتقاد چه از باب امر به معروف و چه از باب حقوق شهروندی، حق ما هست، اظهار داشت: ولی این دلیلی نمی‌شود که شخصی از خارج کشور به ما زور بگوید و ما باید منافع دراز مدت ملی را در نظر بگیریم. اگر جنگی رخ دهد آیا کسی جز نیروهای سپاه و ارتش و یا سربازانی که در سپاه خدمت می‌کنند از ممکلت دفاع خواهند کرد؟ همین مسئله موجب شد تا افرادی مانند آقای موسویان، با بنده در 70 سالگی چنین رفتاری انجام دهند، این افراد دنبال این هستند که یا با رفتارهای رادیکال به زندان بیفتند یا با رسانه‌های بیگانه گفتگو کنند و از این طریق خود را سر زبان‌ها بیندازند.

 

این استاد دانشگاه گلاسگو خاطرنشان کرد: بنده الان در اسکاتلند دسترسی دارم با هر رسانه فارسی‌زبانی گفتگو کنم اما می‌دانم که آنها مواجب‌بگیر بیگانگان هستند، ما اگر ملی هستیم باید حرفمان را داخل ممکلت خودمان بزنیم، متاسفانه رفتار این اشخاص حتی خلاف منش فکری دکتر مصدق است و راه به‌جایی نخواهد برد.

 

پروفسور سید حسن امین از اعضای حزب ایران، استاد تمام دانشگاه گلاسکو کلدونیان و استاد راهنمای حجت‌الاسلام حسن روحانی و از اعضای هیئت رهبری جبهه ملی بود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار