آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

درگذشت شهلا ناظریان دوبلور + علت و زمان تششیع

شهلا ناظریان دوبلور امروز در سن 75 سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر شهلا ناظریان دوبلور مشهور در سن 75 سالگی درگذشت. او تا به امروز در فیلم ها و سریال های بسیاری به به دوبله پرداخته بود. البته بازیگری در سریال نیز در کارنامه حرفه ای او وجود دارد. مهمترین دوبله او دوبله سریال کازابلانکا بود. بر اساس اخبار منتشر شده پیکر او روز چهارشنبه ۷ اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح تشییع در قطعه هنرمندان برگزار می شود.

ناظریان در طول سال‌های فعالیت خود در دوبلاژ، به‌جای بسیاری از بازیگران جهان از جمله اینگرید برگمن، لورن باکال، سوفیا لورن، دایان کیتون، راکوئل ولش، فی داناوی، آن مارگرت، کاترین اسپاک، کاترین راس، الیزابت تیلور، جولی کریستی، سیلوا کوشینا، ژاکلین بی سه، کاترین دنوو، میشل مرسیه، و… حرف زده‌است.

 

شهلا ناظریان دوبلور

 

درگذشت شهلا ناظریان دوبلور

شهلا ناظریان دوبلور فیلم سینمایی «کازابلانکا» و همسر مرحوم حسین عرفانی درگذشت. شهلا ناظریان دوبلور پیشکسوت سینما و تلویزیون در سن ۷۵ سالگی دار فانی را وداع گفت.
به گفته شهراد بانکی مدیر روابط عمومی انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم، این هنرمند شب گذشته پس از انتقال به بیمارستان بر اثر ایست قلبی درگذشت.

روز چهارشنبه ۷ اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح، مراسم تشییع وی در قطعه هنرمندان برگزار می شود.

از درخشان‌ترین گویندگی‌های او در دوبلهٔ فیلم مشهور «کازابلانکا» به‌جای اینگرید برگمن در کنار گویندگی حسین عرفانی همسرش به‌جای همفری بوگارت است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار