مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

انگلیس صادرات برخی محصولات به روسیه را ممنوع کرد

انگلیس صادرات برخی محصولات به روسیه را ممنوع کرد بر اساس بیانیه ای که دوشنبه شب توسط وزارت تجارت بین الملل بریتانیا منتشر شد، دولت این کشور صادرات آن دسته از محصولاتی را که می تواند علیه مردم اوکراین استفاده شود، به روسیه ممنوع کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 26
کد خبر: ۱۳۱۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس بیانیه ای که دوشنبه شب توسط وزارت تجارت بین الملل بریتانیا منتشر شد، دولت این کشور صادرات آن دسته از محصولاتی را که می تواند علیه مردم اوکراین استفاده شود، به روسیه ممنوع کرده است.

 

در این بیانیه آمده است: بریتانیا همچنین ممنوعیت صادرات فناوری و محصولاتی را اعلام کرده است که روسیه می تواند از آنها برای سرکوب مردم قهرمان اوکراین استفاده کند. محصولات مورد هدف می تواند شامل تجهیزات رهگیری و رصد باشد.

 

این وزارتخانه همچنین از لغو تعرفه ها و سهمیه بندی محصولات اوکراینی خبر داد.

 

دولت بریتانیا در بیانیه خود نوشت: تمامی تعرفه‌ها بر کالاهای وارداتی از اوکراین اکنون به صفر کاهش می‌یابد و تمام سهمیه‌ها بر اساس توافقنامه تجارت آزاد برداشته می‌شود، و در این شرایط از اوکراین حمایت اقتصادی می‌شود.

 

خاطرنشان می شود که این تصمیم برای کاهش تعرفه‌ها در پاسخ به درخواست ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گرفته شده است.

 

بر اساس این سند، اقدامات تعرفه‌ای بخشی از حمایت اقتصادی گسترده بریتانیا از اوکراین، از جمله ضمانت وام به میزان یک میلیارد پوند است.

 

در این بیانیه تاکید شده است: حذف تعرفه‌ محصولات صادراتی کلیدی اوکراین از جمله جو، عسل، گوجه‌فرنگی کنسرو شده و مرغ به کسب‌وکارها و تولیدکنندگان اوکراینی در زمانی که بیشتر به آن نیاز دارند کمک خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار