۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

اتوبوس حامل سربازان وظیفه در آتش سوخت

مسئول سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی بردسکن گفت: یک دستگاه اتوبوس مسافربری حامل سربازان وظیفه در آتش سوخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 09
کد خبر: ۱۳۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر ، مجتبی صادقی ، اظهار کرد: این حادثه در ساعت ۴ و ۳۰ دقیقه صبح امروز و در کیلومتر ۴۰ محور سبزوار به بردسکن به وقوع پیوست.

 

وی اظهار کرد: یک دستگاه اتوبوس مسافربری اسکانیا حامل ۲۵ سرباز وظیفه که از بجنورد به سمت پادگان محمد رسول الله (ص) بیرجند در حال اعزام بودند در کیلومتر ۴۰ محور سبزوار به بردسکن دچار حریق می‌شود.

 

مسئول سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی بردسکن ادامه داد: به رغم اینکه این حادثه در حوزه استحفاظی شهرستان سبزوار به وقوع پیوست اما به دلیل تماس با آتش‌نشانی بردسکن بلافاصله تیم عملیاتی اطفای حریق ایستگاه شماره یک به محل اعزام شدند.

 

صادقی بیان کرد: در این حادثه به دلیل از بین رفتن کامل اتوبوس بیش از یک میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این آتش‌سوزی هیچ آسیبی به سربازان وارد نشد و همگی پس از انتقال به پلیس راه بردسکن توسط یک دستگاه اتوبوس دیگر به پادگان بیرجند اعزام شدند.

 

مسئول سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی بردسکن گفت: علت آتش‌سوزی اتوبوس نقص فنی موتور بوده است، همچنین برای مهار و خاموش کردن آتش، عملیات ۱۱۵ دقیقه به طول انجامید و برای اطفای حریق شش هزار لیتر آب مصرف شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار