ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

بنت دوباره پیام تهدید آمیز دریافت کرد

چند ساعت پس از گزارش رسانه‌های عبری درباره ارسال دومین پیام تهدید‌آمیز برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، او سومین پیام تهدیدآمیز را نیز دریافت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 29
کد خبر: ۱۳۱۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس رژیم موقت صهیونیستی یک نظامی را به اتهام تهدید «نفتالی بنت» نخست‌وزیر این رژیم بازداشت کرد.

بنابر گزارش شامگاه پنجشنبه پایگاه خبری «مکان»، همزمان با ارسال دو پیام تهدید‌آمیز برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، این نظامی نیز بنت را در شبکه‌های اجتماعی تهدید کرده است.

شبکه عبری «کان۱۱» نیز در این خصوص گزارش داد که این تهدید در قالب یک پیام در صفحه حزب «یش عتید» صورت گرفته و پلیس رژیم صهیونیستی تحقیقات خود را درباره این سرباز آغاز کرده است.

کان در ادامه ادعا کرد که پلیس به این نتیجه رسیده که این سرباز نمی‌تواند به اسلحه دسترسی داشته باشد و خطرساز نیست از‌این‌رو او را آزاد کرده‌اند.

این سرباز در حالی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را تهدید کرده که رسانه‌های عبری طی روز‌های گذشته از ارسال دو پیام تهدید‌آمیز به همراه گلوله برای خانواده نفتالی بنت خبر داده بودند.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی عصر روز گذشته بدون ذکر جزئیات بیشتر گزارش داد که پیام تهدیدی به همراه گلوله برای خانواده نفتالی بنت ارسال شده و در آن یکی از پسران بنت به نام «یونیت بنت» تهدید شده است.

این گزارش در حالی منتشر شد که در تاریخ ششم ماه جاری نیز سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) خبر داده بود که پیامی با محتوای تهدید‌آمیز به همراه یک گلوله به منزل نخست‌وزیر این رژیم ارسال شده است.

پلیس رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که به همراه شاباک مشترکا در حال تحقیق بر روی این موضوع است و تل‌آویو به رسانه‌ها دستور داده از انتشار جزئیات بیشتر درباره جزئیات این موضوع خودداری کنند.

این گزارش در شرایطی منتشر شد که رسانه‌های صهیونیستی دوشنبه نیز خبر داده بودند که مقام‌های تل‌آویو، با توجه به شرایط امنیتی موجود در سرزمین‌های اشغالی به سفر خارجی نخواهند رفت.

طبق گزارش پایگاه خبری «آی۲۴ نیوز»، مقامات ارشد تل‌آویو از جمله نفتالی بنت نخست‌وزیر، «یائیر لاپید» وزیر خارجه و «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی به توافق رسیده‌اند که تمام برنامه‌های خود برای سفر خارجی در آینده نزدیک را لغو کنند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار