دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود

ارسال دومین پیام تهدید‌ به همراه گلوله برای نفتالی بنت

بنابر گزارش کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، امروز یک پیام تهدید‌آمیز دیگر به همراه گلوله برای خانواده نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارسال شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 28
کد خبر: ۱۳۱۳۷۸

 به گزارش راهبرد معاصر منابع عبری، عصر امروز (پنجشنبه)، خبر دادند که «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر یک پیام تهدید‌آمیز دریافت کرده است.

بنابر گزارش کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، امروز یک پیام تهدید‌آمیز دیگر به همراه گلوله برای خانواده نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارسال شده است.

کانال ۱۲ بدون ذکر جزئیات بیشتر در ادامه گزارش خود اضافه کرد که در این پیام جدید، یکی از پسران نفتالی بنت به نام «یونیت بنت» تهدید شده است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که در تاریخ ششم ماه جاری نیز سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) خبر داده بود که پیامی با محتوای تهدید‌آمیز به همراه یک گلوله به منزل نخست‌وزیر این رژیم ارسال شده است.

پلیس رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که به همراه شاباک مشترکا در حال تحقیق بر روی این موضوع است و تل‌آویو به رسانه‌ها دستور داده از انتشار جزئیات بیشتر درباره جزئیات این موضوع خودداری کنند.

این گزارش در شرایطی منتشر شد که رسانه‌های صهیونیستی دوشنبه نیز خبر داده بودند که مقام‌های تل‌آویو، با توجه به شرایط امنیتی موجود در سرزمین‌های اشغالی به سفر خارجی نخواهند رفت.

طبق گزارش پایگاه خبری «i24»، مقامات ارشد تل‌آویو از جمله نفتالی بنت نخست‌وزیر، «یائیر لاپید» وزیر خارجه و «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی به توافق رسیده‌اند که تمام برنامه‌های خود برای سفر خارجی در آینده نزدیک را لغو کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار