نروژ بنادر و مرز‌های خود را به روی روسیه می‌بندد-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

نروژ بنادر و مرز‌های خود را به روی روسیه می‌بندد

وزارت امور خارجه نروژ اعلام کرد در راستای تبعیت از تحریم‌های اتحادیه اروپا، مرز‌ها و بنادر خود را به روی روسیه می‌بندد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 29
کد خبر: ۱۳۱۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، دولت نروژ روز جمعه اعلام کرد، در راستای پیروی از تحریم‌ها علیه روسیه، مرز‌ها و بنادر خود را به روی این کشور می‌بندد.

به نوشته وبگاه خبری «یاهو نیوز»، وزارت امور خارجه نروژ اعلام کرد، به‌منظور تبعیت از تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو، مرز‌ها و بنادر خود را به روی روسیه می‌بندد، اما کشتی‌های ماهیگیری روسی از این قاعده مستثنی هستند.

این وزارتخانه اعلام کرد، در مورد مجمع‌الجزایر «سوالبار» واقع در قطب شمال نیز با توجه به معاهده امضا شده در سال دهه ۱۹۲۰، استثنا قائل شده است.

اندکی پس از شروع درگیری‌ها در اوکراین، شرکت‌های هواپیمایی اروپایی اعلام کردند پرواز‌های خود به روسیه را لغو کرده‌اند. پس از آن دولت‌های اروپایی عبور هواپیما‌های روسی بر فراز کشورهایشان را ممنوع کردند.

با تداوم پیشروی نیرو‌های روس در خاک اوکراین، کشور‌های غربی تحریم‌های سنگینی را علیه روسیه اعمال کرده و به حمایت مالی و تسلیحاتی از اوکراین پرداختند.

با این وجود، شماری از کشور‌های اروپایی همچنان به واردات گاز از روسیه ادامه داده و حتی پس از دستور روسیه برای پرداخت بهای گاز به روبل، از آن تبعیت کرده‌اند.

یکم اردیبهشت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا ضمن اعلام بسته دوم کمک هشتصد میلیون دلاری به اوکراین گفت: «امروز هم ممنوعیت ورود کشتی‌های روسیه به بنادر ما را اعلام می‌کنم، بدین معنا که هیچ کشتی دارای پرچم روسیه یا تحت اختیار روسیه یا تحت مالکیت این کشور حق دسترسی به بنادر یا سواحل ما را ندارد»./فارس

ارسال نظر