المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

افزایش ۴۱ درصدی حمل سلاح گرم میان نوجوانان آمریکایی

افزایش ۴۱ درصدی حمل سلاح گرم میان نوجوانان آمریکایی محققان «مدرسه آموزش و توسعه انسانی (مدرسه لینچ) کالج بوستون» در این گزارش اعلام کردند از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۹، حمل اسلحه دستی در بین آمریکایی‌هایی که ۱۲ تا ۱۸ سال دارند، ۴۱ درصد افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 01
کد خبر: ۱۳۱۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری آمریکایی‌ای بی سی نیوز (ABC News) اخیرا براساس نتایج یک تحقیق اعلام کرد از چند سال گذشته، شمار نوجوانانی که در آمریکا سلاح دارند بیشتر شده است.

محققان «مدرسه آموزش و توسعه انسانی (مدرسه لینچ) کالج بوستون» در این گزارش اعلام کردند از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۹، حمل اسلحه دستی در بین آمریکایی‌هایی که ۱۲ تا ۱۸ سال دارند، ۴۱ درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، بیشترین افزایش در بین نوجوانان سفیدپوست، چه پولدار و چه روستانشین، بوده است.سختگیرانه نبودن قوانین مربوط به مالکیت سلاح، دسته بندی سیاسی و گسترش به اصطلاح «فرهنگ اسلحه» از جمله علل مهم این معظل به شمار می‌آید.

شایان ذکر است سال ۲۰۲۱ عمدتا به دلیل شیوع همه گیری کرونا مرگبارترین سال در تاریخ آمریکا بوده است. اما نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد که میزان قتل در چند شهر آمریکا نیز در مقایسه با سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است. براساس جدیدترین اطلاعاتی که دولت آمریکا منتشر کرده است، موارد قتل با اسلحه بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰، زمانی که ۱۹ هزار و ۳۸۴ نفر به قتل رسیده اند، ۳۵ درصد افزایش یافته است.

شائوندرا کلان لوئیس، استاد حقوق دانشگاه تگزاس جنوبی در خصوص آمار کشته‌های سلاح گرم در آمریکا اعلام کرد زمانی که مردم تحت فشار‌های مالی قرار می‌گیرند یا دچار اضطراب می‌شوند، فروش اسلحه افزایش می‌یابد و در نتیجه آن خشونت و دشمنی‌های نژادی نیز بیشتر می‌شود. 

پیشتر، مرکز مطالعه افراط‌گرایی در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا «سن برناردینو» بر اساس تحقیقات خود اعلام کرد داده‌های ادارات پلیس کلان‌شهر‌ها در ۱۴ شهر نشان می‌دهد که جرایم ناشی از خشونت و نفرت در آمریکا ۴۶ درصد در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال ۲۰۲۰ میلادی افزایش یافته است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار