گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دموکرات‌های آمریکا مجددا خواستار اصلاح قانون حمل سلاح شدند

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، «چاک شومر» رهبر دموکرات‌های سنا نیز در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «وضعیت در ال‌پاسو غم‌انگیز است... ما باید برای پایان دادن به خشونت با سلاح گرم در آمریکا اقدام کنیم».
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، دموکرات‌های کنگره آمریکا بار دیگر بعد از تیراندازی مرگبار در ایالت تگزاس، بحث محدود کردن قانون حمل سلاح گرم را مطرح کردند.

 

بعد از وقوع تیراندازی در شهر ال‌پاسو که منجر به کشته یا زخمی شدن حدود 60 نفر شد، سران دموکرات کنگره آمریکا مجددا خواستار بازنگری در قانون حمل سلاح گرم شدند.

 

«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با صدور بیانیه‌ای گفت: «خانواده‌های بسیاری در جوامع مختلف [آمریکا] مجبور هستند این وحشت روزانه از خشونت با سلاح گرم را تحمل کنند. سنای جمهوری‌خواهان با تداوم انفعال، به وظیفه خطیر ما در محافظت از مردان، زنان و کودکان بی‌احترامی کردند».

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، «چاک شومر» رهبر دموکرات‌های سنا نیز در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «وضعیت در ال‌پاسو غم‌انگیز است... ما باید برای پایان دادن به خشونت با سلاح گرم در آمریکا اقدام کنیم».

 

شامگاه شنبه (به وقت تهران) بود که فردی مجهز به سلاح گرم اتوماتیک به سمت مردم حاضر در یکی از شعبه‌های فروشگاه زنجیره‌ای والمارت در شهر ال‌پاسو واقع در ایالت تگزاس تیراندازی کرد که بر اثر آن 20 نفر کشته و 24 تن زخمی شدند. 

 

پلیس ال‌پاسو این حادثه را اقدام تروریستی راست‌گرایانه اعلام کرد.

 

آمریکا با آنکه حدود ۵ درصد از جمعیت دنیا را در خود جای داده صحنه وقوع نزدیک به ۳۱ درصد از کل حوادث مربوط به کشتارهای کور در سراسر دنیا است. کارشناسان، آزادی حمل سلاح توسط شهروندان را اغلب مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل ایجادکننده این پدیده می‌دانند.

 

نتایج پژوهش‌های یک گروه تحقیقاتی نشان می‌دهد تا اول ماه می (یعنی با گذشت حدود ۱۲۰ روز از سال جاری میلادی) در آمریکا ۱۰۵ تیراندازی کور (تیراندازی به سمت گروهی از قربانیان) انجام شده که در آنها بالغ بر ۴۵۰۰ نفر کشته شده‌ و بیش از ۸۴۰۰ نفر زخمی شده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر