ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

عبور آمار مرگ و میر کرونایی آمریکا از ۱ میلیون نفر

عبور آمار مرگ و میر کرونایی آمریکا از ۱ میلیون نفر در ۳۳۶ روز گذشته آمار هر روزه جانباختگان کرونایی در آمریکا معادل آمار کشته‌شدگان در حملات ۱۱ سپتامبر بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر آمار جانباختگان ویروس کووید-۱۹ در آمریکا امروز (دوشنبه) از ۱ میلیون نفر عبور کرد.

نشریه هیل در این باره با اعلام عبور شمار قربانیان کرونا در آمریکا از مرز ۱ میلیون نفر، نوشت: «در ۳۳۶ روز گذشته آمار هر روزه جانباختگان کرونایی در آمریکا معادل آمار کشته‌شدگان در حملات ۱۱ سپتامبر بود. این تقریباً برابر است با تعداد آمریکایی‌هایی که در جنگ داخلی و جنگ جهانی دوم کشته شدند یا به عبارتی، در واقع گویا دو شهر بوستون و پیتسبورگ در آمریکا به کلی نابود شده‌اند.»

«جنیفر نوزو» مدیر یک مرکز جدید همه‌گیری در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه براون در پراویدنس در رود آیلند هم گفت: «تصور اینکه تاکنون ۱ میلیون نفر از این سرزمین رفته‌اند بسیار سخت است، اما دردناک‌تر آن است که همچنان این مسئله در حال وقوع است و ما هم اجازه می‌دهیم تا ادامه داشته باشد. برخی از بازماندگان می‌گویند نمی‌توانند به حالت قبل خود بازگردند و عصبانیت آن‌ها وقتی بیشتر می‌شود که برخی افراد می‌گویند این ویروس دیگر تمام شده است.»

به نوشته نشریه ایندیپندنت، در میان جانباختگان کرونایی آمریکا از هر چهار مرگ ۳ نفر افراد ۶۵ سال و بالاتر بودند. در این میان مرد‌ها بیشتر از زنان جان خود را از دست دادند و به طور کلی اکثر مرگ و میر‌ها سفید پوستان هستند.

همچنین اغلب مرگ و میر‌ها در مناطق شهری اتفاق افتاده است، اما مکان‌های روستایی که در آن مخالفت با ماسک‌ها و واکسیناسیون‌ها زیاد است، گاهی بهای سنگینی را می‌پردازند.

این آمار امروز بر اساس شمار گواهی فوت گردآوری شده و از سوی مرکز ملی آمار بهداشت مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ارائه شده است، اما تصور بر این است که شمار اصلی مرگ و میر کرونایی در آمریکا به دلیل اخلال در سیستم و بهداشت و درمان این کشور بسیار بالاتر از این باشد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار