بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان

جزئیات تازه از نفوذ ۲پهپاد ایرانی به آسمان اسرائیل

نماینده مجلس گفت: نفوذ دو پهپاد به فضای رژیم صهیونیستی آن‌ها را دچار استیصال کرده بود به گونه‌ای که برای شناسایی این دو پهپاد چهل و یک هواپیمای جنگی را به پرواز درآورده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۱۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس گفت: نفوذ پهپادی ایران در محور مقاومت، رژیم صهیونیستی را دچار استیصال کرده است به گونه‌ای که برای شناسایی این دو پهپاد چهل و یک هواپیمای جنگی را به پرواز درآورده اند.

 

ابوالفضل ابوترابی با اشاره به توان پهپادی کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران جزء چهار قدرت پهپادی جهان است که این موفقیت با تکیه بر توان داخلی حاصل شده و به هیچ وجه با تحریم دشمنان با مشکل مواجه نمی‌شود.

نماینده نجف‌آباد در مجلس گفت: امروز در کشور ما ۵۹ پهپاد ساخت و تولید شده که در یک مورد آن می‌توان به ساخت پهپاد با برد چهار هزار کیلومتر اشاره کرد.

 

ابوترابی با بیان اینکه خودکفایی در تولید پهپاد نقش مهمی در تامین نیاز‌های ایران به هواپیما‌های جنگی دارد، اظهار داشت: ایران با ساخت پهپاد نیاز به هواپیمای جنگی را نیز تقریباً تامین کرده و پهپاد‌هایی که امروز توسط جمهوری اسلامی ایران ساخته می‌شوند در واقع هر یک می‌توانند کار یک هواپیمای جنگی را انجام دهند.

 

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس افزود: در ادامه موفقیت جمهوری اسلامی باید به موفقیت پهپادی در محور مقاومت در منطقه اشاره کرد که نفوذ دو پهپاد به فضای رژیم صهیونیستی آن‌ها را دچار استیصال کرده بود به گونه‌ای که برای شناسایی این دو پهپاد چهل و یک هواپیمای جنگی را به پرواز درآورده بودند.

 

مجلس نمایندگان آمریکا اخیرا، در راستای سیاست هراس از توان بازدارندگی دفاعی ایران، طرحی ضد ایرانی را تصویب کرد. مجلس نمایندگان امریکا با ۴۲۴رأی موافق و ۲رأی مخالف طرحی را که خواستار متوقف کردن توان پهپادی ایران است، به تصویب رساند. البته این طرح ضد ایرانی که «قانون توقف هواپیما‌های بدون سرنشین ایرانی» (SIDA) نام دارد، برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تصویب سنا و امضای رئیس‌جمهور امریکا را دارد./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار