درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

جزئیات تازه از نفوذ ۲پهپاد ایرانی به آسمان اسرائیل

نماینده مجلس گفت: نفوذ دو پهپاد به فضای رژیم صهیونیستی آن‌ها را دچار استیصال کرده بود به گونه‌ای که برای شناسایی این دو پهپاد چهل و یک هواپیمای جنگی را به پرواز درآورده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۱۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس گفت: نفوذ پهپادی ایران در محور مقاومت، رژیم صهیونیستی را دچار استیصال کرده است به گونه‌ای که برای شناسایی این دو پهپاد چهل و یک هواپیمای جنگی را به پرواز درآورده اند.

 

ابوالفضل ابوترابی با اشاره به توان پهپادی کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران جزء چهار قدرت پهپادی جهان است که این موفقیت با تکیه بر توان داخلی حاصل شده و به هیچ وجه با تحریم دشمنان با مشکل مواجه نمی‌شود.

نماینده نجف‌آباد در مجلس گفت: امروز در کشور ما ۵۹ پهپاد ساخت و تولید شده که در یک مورد آن می‌توان به ساخت پهپاد با برد چهار هزار کیلومتر اشاره کرد.

 

ابوترابی با بیان اینکه خودکفایی در تولید پهپاد نقش مهمی در تامین نیاز‌های ایران به هواپیما‌های جنگی دارد، اظهار داشت: ایران با ساخت پهپاد نیاز به هواپیمای جنگی را نیز تقریباً تامین کرده و پهپاد‌هایی که امروز توسط جمهوری اسلامی ایران ساخته می‌شوند در واقع هر یک می‌توانند کار یک هواپیمای جنگی را انجام دهند.

 

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس افزود: در ادامه موفقیت جمهوری اسلامی باید به موفقیت پهپادی در محور مقاومت در منطقه اشاره کرد که نفوذ دو پهپاد به فضای رژیم صهیونیستی آن‌ها را دچار استیصال کرده بود به گونه‌ای که برای شناسایی این دو پهپاد چهل و یک هواپیمای جنگی را به پرواز درآورده بودند.

 

مجلس نمایندگان آمریکا اخیرا، در راستای سیاست هراس از توان بازدارندگی دفاعی ایران، طرحی ضد ایرانی را تصویب کرد. مجلس نمایندگان امریکا با ۴۲۴رأی موافق و ۲رأی مخالف طرحی را که خواستار متوقف کردن توان پهپادی ایران است، به تصویب رساند. البته این طرح ضد ایرانی که «قانون توقف هواپیما‌های بدون سرنشین ایرانی» (SIDA) نام دارد، برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تصویب سنا و امضای رئیس‌جمهور امریکا را دارد./ ایرنا

ارسال نظر