لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

کشورهای اسلامی تلاش خود را برای توقف حملات صهیونیست‌ها به مردم فلسطین به‌کار گیرند

رئیس‌جمهور در تماس تلفنی رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد: ضرورت دارد با مساعی کشورهای اسلامی همه تلاش خود را برای متوقف کردن حملات غیرانسانی رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین به کار بگیریم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۱۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با تبریک فرارسیدن عید سعید فطر به وی و ملت دوست و همسایه ترکیه گفت: از خداوند متعال می‌خواهم که به برکت این عید بزرگ، بهترین‌ها را نصیب همه امت اسلامی کند.

رئیس جمهور تاکید کرد که سیاست جمهوری اسلامی ایران ارتقای معنادار روابط همه جانبه با کشورهای منطقه بخصوص ترکیه است.

رئیسی در ادامه سخنانش با غیرقابل قبول توصیف کردن رخدادهای اخیر در فلسطین، اظهار داشت: ضرورت دارد با مساعی کشورهای اسلامی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف بین‌المللی همه تلاش خود را برای متوقف کردن حملات غیرانسانی رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین به کار بگیریم.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز در این گفتگوی تلفنی با تبریک عید سعید فطر به رئیس جمهور و مردم کشورمان تصریح کرد: امیدوارم این عید برای کل جهان اسلام مایه سلامتی، رفاه و شادی باشد.

رئیس جمهور ترکیه با ابراز تمایل به سفر به تهران خاطرنشان کرد: ترکیه علاقه‌مند است در این سفر درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز انجام هماهنگی برای پیشبرد روابط دوجانبه و بین‌المللی، به خصوص افزایش حجم تجارت با جمهوری اسلامی ایران گفتگو و رایزنی داشته باشد.

کلمات کلیدی: ابراهیم رئیسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر