دیدار امیر قطر با رهبر معظم انقلاب عارف: شاخص‌های فرهنگی نگران‌کننده است استقبال پزشکیان از امیر قطر در سعدآباد پزشکیان: آیا با استیضاح همتی مشکلات ارزی اصلاح می‌شود؟ سردار حاجی زاده: عملیات وعده صادق ۳ حتما انجام می‌شود جزئیات بررسی طرح استیضاح همتی در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس پزشکیان: ظرفیت‌ها را برای کاهش وابستگی به نفت مد نظر داریم رهبر انقلاب در دیدار دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین: طرح احمقانه آمریکا برای غزه به هیچ‌جا نخواهد رسید واکنش پزشکیان به شایعه برکناری فرزین: به حل مشکلات مصممیم درخواست فرمانده کل سپاه پاسداران از نخبگان مهاجر ایرانی / برای کمک به ایران برگردید سردار فدوی: وعده صادق ۳ به موقع اجرا خواهد شد / حمایت ایران از مظلومان ادامه دارد عارف: کالا‌های اساسی مردم به وفور تأمین شده است الحاق خودرو‌های ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به یگان‌های مردم‌پایه سپاه پزشکیان: باور دارم که از مشکلات عبور می‌کنیم جزئیاتی از قتل دانشجوی دانشگاه تهران

آیت‌الله رئیسی: باید روابط ایران و کویت به ظرفیت واقعی خود بازگردد

رئیس جمهور در گفت‌وگوی تلفنی امیر کویت، با بیان این‌که «نزدیک شدن دل‌های مسلمانان در چنین مناسبت‌هایی انسجام اسلامی میان کشورهای اسلامی را بیشتر می‌کند»، اظهار داشت: دیدار و گفتگوی مقامات دو کشور ظرفیت‌های ارتقای همکاری‌های دوجانبه را فعال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 04
کد خبر: ۱۳۲۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله ابراهیم رئیسی بعد از ظهر سه‌شنبه در گفت‌وگوی تلفنی «شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت، با تبریک عید سعید فطر به وی و مردم کشورش گفت: امیدوارم خداوند به برکت عید فطر برکاتش را نصیب ملت همسایه و دوست کویت و همه مسلمانان کند. نزدیک شدن دل‌های مسلمانان در چنین مناسبت‌هایی، انسجام میان کشورهای اسلامی را بیشتر می‌کند.

رئیس جمهور با ابراز امیدواری برای دیدار با امیر کویت در تهران افزود: افزایش رفت و آمد مقامات دو کشور می‌تواند ظرفیت‌های موجود برای ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه را هر چه بیشتر عملیاتی و فعال کند.

رئیسی مواضع کویت را در قبال توطئه‌های منطقه‌ای، آگاهانه توصیف کرد و با یادآوری مناسبات خوب ایران و کویت در گذشته، تاکید کرد که باید روابط ایران و کویت به عنوان دو دوست قدیمی به ظرفیت واقعی خود بازگردد.

«شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با تبریک عید سعید فطر به رئیس جمهور و مردم کشورمان اظهار داشت: عمیقا از رویکرد جدید و اهمیتی که جمهوری اسلامی ایران در دوره جنابعالی برای گسترش روابط با کشورهای همسایه و دوست قائل است، خرسندیم.

امیر کویت نیز متقابلا با اظهار امیدواری برای میزبانی از آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: دیدارهای مقامات دو کشور و به ویژه مقامات عالی ایران و کویت می‌تواند به گسترش روابط فیمابین و تقویت تلاش‌های مشترک برای تامین منافع متقابل کمک کند.

ارسال نظر