تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

کمک‌های بشردوستانه ایران به کابل رسید

کمک‌های بشردوستانه ایران به کابل رسید سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان از رسیدن یک محموله کمکی شامل دارو و موادغذایی به فرودگاه کابل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 04
کد خبر: ۱۳۲۱۵۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر محموله جدید کمک‌های بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران شامل دارو و موادغذایی ساعتی قبل به فرودگاه کابل رسید.

در ادامه کمک‌های بشردوستانه ایران به افغانستان، سفارت جمهوری اسلامی روز ۴ اردیبهشت  با هماهنگی وزارت شهدا و معلولین افغانستان به خانواده‌های قربانیان حملات تروریستی مدرسه عبدالرحیم شهید در غرب کابل کمک‌هایی را اهدا کردند.

سید حسن مرتضوی معاون سفیر ایران در کابل طی دیداری با مجروحان و خانواده شهدای حمله تروریستی اخیر در کابل ضمن همدردی با آنها اعلام همکاری کرده بود.

وی در این دیدار از آمادگی ایران برای کمک به مجروحان این حوادث و انتقال برای درمان به تهران خبر داد.

در حادثه تروریستی به مدرسه عبدالرحیم شهید در کابل دست‌کم 26 دانش آموز بیگناه شهید وده ها تن دیگر زخمی شدند.

این در حالی است که آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران در سخنانی با تاکید بر مسئولیت حاکمان افغانستان در شناسایی و مجازات تروریست‌‎های عامل حملات اخیر، اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران آمادگی همکاری و بکارگیری همه امکانات خود برای مقابله با تهدید تروریسم تکفیری و جلوگیری از تکرار این فجایع را دارد و همچنین آماده است که در حوزه درمانی نیز به مجروحان این حملات تروریستی کمک‌های برادرانه خود را ارائه دهد.

در روزهای گذشته تروریست‌ها در چندین انفجار ناجوانمردانه به مدارس، مساجد و صفوف نمازگزاران روزه‌دار در استان‌های مختلف افغانستان از جمله کابل، مزارشریف و قندوز شمار چشمگیری از مسلمانان شیعه و سنی از جمله زنان و کودکان را به خاک و خون کشیدند.

کلمات کلیدی: کابل
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
اعتراض
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۴
0
0
کمک‌های بشردوستانه ایران به کابل رسید/ اهانت، توهین، بی احترامی و خیانت به مردم و بازنشست های است.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار